To Avenue Bistro & Bar επανήλθε ανανεωμένο

9 Σεπτεμβρίου 2013

Ένας από τους πιο αγαπημένους χώρους του περσινού χειμώνα, το Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου METROPOLITAN, επανέρχεται στον γνώριμο και καλαίσθητο χώρο του, με ανανεωμένο μενού, το οποίο περιλαμβάνει πλούσιες γεύσεις εμπνευσμένες από τη γαλλική γαστρονομία, παρασκευασμένες με φρέσκα υλικά της ελληνικής φύσης.

Στην ανοικτή κουζίνα του με την παραδοσιακή rotisserie, βρίσκεται ο chef Ακης Πετρετζίκης για να μας ξεναγήσει στις gourmet γεύσεις αλλά και στα χειροποίητα γλυκά και παγωτά που ο ίδιος δημιουργεί. Από τα καινούρια πιάτα ξεχωρίζουν χωρίς δεύτερη σκέψη, ο σπιτικός σολομός gravlax με άνηθο, αγγλική μουστάρδα, ρόκα και ραϊτα αγγουριού, το σουφλέ κατσικίσιου τυριού με κουλί τομάτας και από τα κυρίως πιάτα, το φιλέτο λαβράκι πάνω σε κλαφούτι με δυόσμο, σπαράγγια και  σάλτσα λεμονιού και το ψητό κοτόπουλο στήθος με κρεμώδη νιόκι κατσικίσιου τυριού, λιαστή ντομάτα και σάλτσα εστραγκόν. Τη γευστική εμπειρία συμπληρώνουν οι επιλεγμένες ετικέτες κρασιών που σερβίρονται και σε ποτήρι.