6 πράγματα που δεν πίστευες ότι οι άντρες λατρεύουν στο κρεβάτι!

28 Φεβρουαρίου 2014

Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι οι άντρες σκέφτονται το σεξ συνέχεια, ειδικά αν σκεφτούμε όλα αυτά με τα οποία έχουν συνδυάσει το σεξ μέσα στο μυαλό τους! Εκτός από την εικόνα μιας γυναίκας με εσώρουχα-εσένα δηλαδή όταν του κάνεις striptease- υπάρχουν κι άλλα τόσα που τους ανοίγουν την όρεξη για σε ρίξουν στο κρεβάτι.

Μπορεί να μην το πιστεύεις αλλά ένα χαμόγελο, ένα ‘σ’αγαπώ’ ή ένα πρωινό στο κρεβάτι τους γεμίζει με ασφάλεια και σιγουριά με αποτέλεσμα το πρώτο πράγμα που τους έρχεται στο μυαλό να είναι το… σεξ! Τι μπορείς να κάνεις εσύ για να τον κάνεις να σε θέλει και να τον τρελάνεις στο κρεβάτι;

1.Ένα φιλί! Η τρυφερότητα τους τρελαίνει για αυτό μην φοβηθείς ότι αν τον σκεπάσεις το βράδυ και τον φιλήσεις θα του θυμίσεις τη μαμά του. Αντίθετα θα αισθανθεί πιο κοντά σου και ο συνδυασμός μιας σέξι κοπέλας που είναι τρυφερή είναι ιδανικός για αυτόν!

2.Στοματικός έρωτας! Είναι κλισέ αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό για εκείνον από το ξύπνημα με στοματικό έρωτα. Θα σε ερωτευθεί πάλι από την αρχή.

3. Στολές: Ανακάλυψε την φαντασίωσή του και ντύσου ανάλογα: Νοσοκόμα, αστυνομικός ή σέξι φοιτήτρια! Μπορεί να του φανεί περίεργο στην αρχή αλλά αν τον βάλεις αμέσως στο κλίμα θα περάσει απίστευτα!

4. Δώσε του τον έλεγχο! Μια φράση όπως το ‘κάνε ό,τι θέλεις’ είναι αρκετή για να του δείξεις ότι τον εμπιστεύεσαι κι ότι θέλεις να περάσει καλά.

5. Πρωινό στο κρεβάτι! Σε όλους αρέσει γιατί όχι και σε εκείνον; Οι άντρες τρελαίνονται όταν τους φροντίζεις για αυτό όταν το καταλάβουν φροντίζουν να φροντίσουν κι εσένα.

6. Πες του ότι τον αγαπάς. Κοίτα τον στα μάτια και πες του ‘σε αγαπώ’. Υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό για ένα άντρα από το να ακούει ότι είναι τα πάντα για σένα;