Κάθε Σάββατο και Κυριακή στο JOY It’s inside you στις 14:50 στο Mega, ο Gus μας παρουσιάζει τις πιο νόστιμες συνταγές.
Αυτή τη φορά φτιάχνει μία παραλλαγή της κλασικής συνταγής γλυκόξινου χοιρινού κι αντικαθιστά το βασικό υλικό με μοσχάρι. Το νόστιμο πιάτο που μας μαγειρεύει, είναι ιδανικό τόσο για μεσημέρι όσο και βράδυ.
Υλικά που θα χρειαστείς:
Μαργαρίνη σε ρευστή μορφή
4 κ.σ. ελαιόλαδο
ζωμός μυρωδικών
400 γρ. βοδινό κρέας
2 αυγά
4 κ.σ. κορν φλάουρ
2 φλιτζάνια τσαγιού ανανάς
1 καρότο
1 πιπεριά κέρατο
1 κρεμμύδι
2 πιπεριές Φλωρίνης
3 κ.σ. σάλτσα σόγιας
1 κ.σ. πελτές
3 κ.σ. χυμός πορτοκαλιού
3 κ.σ. ξίδι
2 κ.γλ. κορν φλάουρ
αλάτι-πιπέρι
Ακολούθησε βήμα-βήμα την εκτέλεση της συνταγής.
*Δες JOY it’s inside you κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 14:50 στο Mega, κι ανακάλυψε περισσότερες συνταγές του Gus.
*Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στο Cookery Club Μαθήματα Μαγειρικής.