Το Instagram μας διδάσκει yoga! Ασκήσεις για να δοκιμάσεις με τον σύντροφό σου

25 Ιουλίου 2014

Πώς σκοπεύατε να περάσετε το απόγευμα στο σπίτι με τον αγαπημένο σου; Στον καναπέ αγκαλιά με εκείνον και... τα ποπ κορν και τις σοκολάτες. Προφανώς δεν υποβαθμίζουμε επ΄ ουδενί την αξία μιας καλής movie night, αλλά τι θα έλεγες να δοκιμάζατε κάτι διαφορετικό που θα τονώσει τον οργανισμό σας, θα σας προσφέρει ευεξία και θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά;

Το να ασκείσαι μαζί με τον αγαπημένο σου (ή ακόμη και μια φίλη σου) θα αυξήσει τις ενδορφίνες στον οργανισμό σου (τις ορμόνες που είναι υπεύθυνες για αυτό το συναίσθημα ευεξίας και χαράς), κάτι που θα σας βοηθήσει να χτίσετε μια πιο υγιή σχέση, σε πάνω από ένα επίπεδα. Ταυτόχρονα, η αύξηση της παραγωγής σεροτονίνης κατά τη διάρκεια των ασκήσεων θα φτιάξει τη διάθεση και των δυο σας και θα σας ενισχύσει την μεταξύ σας εμπιστοσύνη.

Εκτός αυτού, επειδή θα αυξηθεί η κυκλοφορία του αίματός σας, σε συνδυασμό με όλα τα προηγούμενα, plus το κομμάτι της επαφής των σωμάτων με διαφορετικούς από το συνηθισμένο τρόπους, θα νιώσετε τον ερωτισμό να ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα.

Οι περισσότερες από αυτές είναι ιδιαίτερα εύκολες, οπότε δε χρειάζεται να είστε yoga masters για να τις εκτελέσετε, αλλά ακόμη κι αν δεν τις πετύχετε όλες, το μόνο σίγουρο είναι πως θα το διασκεδάσετε προσπαθώντας!