6 έξυπνα tips για να εφαρμόζεις σωστά το eyeliner σου

7 Φεβρουαρίου 2016
6 έξυπνα tips για να εφαρμόζεις σωστά το eyeliner σου

Εδώ και καιρό έχεις αγοράσει ένα αποτελεσματικό eyeliner που αναδεικνύει το βλέμμα σου, αλλά δεν έχεις δοκιμάσει να το εφαρμόσεις ακόμα, γιατί φοβάσαι πως το αποτέλεσμα δεν θα είναι ικανοποιητικό. Αν ακόμα δεν έχεις τελειοποιήσει την τεχνική εφαρμογής του eyeliner σου, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις 6 έξυπνα tips.

1. Διάλεξε το σωστό eyeliner

Μπορείς να επιλέξεις ένα μαλακό μολύβι ματιών ή ένα eyeliner, ανάλογα με το ποιο σου φαίνεται ευκολότερο στην εφαρμογή. Επιπλέον, καλό είναι να διαλέξεις την απόχρωση που αναδεικνύει το χρώμα των ματιών σου.

2. Ένωσε τις γραμμές

Αν σου φαίνεται δύσκολο να σχεδιάσεις μία ολόκληρη γραμμή, μπορείς να φτιάξεις τρεις πιο μικρές και στη συνέχεια, να τις ενώσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο πετυχημένο.

3. Διόρθωσε τις ατέλειες

Οι μπατονέτες θα σε βοηθήσουν να διορθώσεις κάθε ατέλεια και να δημιουργήσεις ένα πετυχημένο μακιγιάζ.

4. Φώτισε το eyeliner σου με ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι

Ο συνδυασμός θα αναδείξει το μακιγιάζ σου και το βλέμμα σου θα δείχνει πιο εντυπωσιακό.

5. Χάρισε μεγαλύτερη διάρκεια στο eyeliner σου

Εφάρμοσε με το κατάλληλο πινέλο λίγη διάφανη πούδρα πάνω από τη γραμμή του eyeliner, για να αποφύγεις τις μουτζούρες μας και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το μακιγιάζ σου.

6. Τελειοποίησε την τεχνική σου

Θα χρειαστεί να κάνεις πολλές δοκιμαστικές γραμμές, πριν τελειοποιήσεις την τεχνική σου. Γι’ αυτό δεν έχεις παρά να πάρεις το eyeliner σου και να αρχίσεις τις προσπάθειες.