5 συμβουλές για να μην ξεφύγεις από το fitness πρόγραμμα σου τα Χριστούγεννα

12 Δεκεμβρίου 2018

Γυμναστική και στις γιορτές

Τα Χριστούγεννα δεν αποτελούν δικαιολογία για να ξεφύγετε από την fitness ρουτίνα σας. Αντιθέτως είναι ευκαιρία τώρα που πιθανόν θα έχετε περισσότερο χρόνο να παρακολουθείτε εντατικότερα προγράμματα γυμναστικής, ώστε να διατηρήσετε τη σιλουέτα που επιθυμείτε. Ακολουθήστε τις παρακάτω πέντε συμβουλές και θα φτιάξετε το αποδοτικότερο fitness πρόγραμμα.

Γυμναστείτε το πρωί

Σύμφωνα με πολλούς fitness experts ιδανικό θα ήταν να γυμνάζεστε κάθε πρωί, καθώς τότε ο οργανισμός σας μπορεί και καίει περισσότερο, με αποτέλεσμα να χάνετε περισσότερες θερμίδες. Aν φτιάξετε με αυτό τον τρόπο το πρόγραμμα σας ποτέ δε θα παραλείπετε την γυμναστική σας, αφού συνήθως ό,τι αφήνουμε για αργότερα, το αμελούμε.

Βρείτε κίνητρο

Βρείτε το κίνητρο σας και προσαρμοστείτε στο ανάλογο αθλητικό περιβάλλον. Αν υιοθετήσετε συγκεκριμένες fitness συνήθειες δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγετε από το πρόγραμμα σας. Ο οργανισμός σας θα ενσωματωθεί και θα δρα αυτόματα.

Θέστε ρεαλιστικούς fitness στόχους για τη νέα χρονιά

Γίνετε ρεαλίστριες και μην θέτετε στόχους που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Προσπαθήστε με την νέα χρονιά να γνωρίσετε τα όρια σας και να συντονιστείτε στα σχέδιά σας.

Ακούστε μουσική

Τα ομαδικά προγράμματα γυμναστικής όπως το body attack, είναι ιδιαίτερα έντονα και θα σας γεμίσουν ενέργεια ενώ παράλληλα θα διασκεδάσετε με τους δυνατούς ρυθμούς τους. Επίσης η έντονη μουσική σας παρακινεί να ασκηθείτε και να κάψετε περισσότερο λίπος.

Κοινωνικοποιηθείτε

Η άσκηση μαζί με άλλα πρόσωπα θα σας ενισχύσει την όρεξη για γυμναστική και θα σας φτιάξει τη διάθεση. Αφήστε την άνεση του σπιτιού σας και πηγαίνετε στο γυμναστήριο εκεί θα γνωρίσετε πρόσωπα που έχουν τους ίδιους στόχους με εσάς και θα σας αυξήσουν την επιθυμία για γυμναστική.

Πηγή : gynaikamagazine.gr

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας