5 σειρές που μπορείς να δεις μαζί με τηφίλη σου!

19 Αυγούστου 2017

Βαρέθηκες να βγαίνεις απλά για ποτό με την φίλη σου και θες να κάνεις κάτι διαφορετικό; Σου βρήκαμε την λύση, ξεκινήστε να βλέπετε μαζί μία σειρά. Οι γυναικείες σειρές ειδικά οι δραματικές είναι πάρα πολλές για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε κάναμε μία λίστα με τις σειρές που βλέπουμε εμείς με τις φίλες μας. Σειρές γεμάτες μόδα, φιλίες και έρωτες, τις οποίες μπορείτε να συζητάτε για ώρες.

The Bold Type

Μία σειρά που ξεκίνησε φέτος το καλοκαίρι και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό. Η σειρά βασίζεται στη ζωή και τις εμπειρίες της Joanna Coles, αρχισυντάκτριας του Cosmopolitan, με την διαφορά ότι οι 3 βασικοί της χαρακτήρες είναι κοπέλες που τώρα ξεκινούν την καριέρα τους στο φανταστικό περιοδικό Scarlet.

Riverdale

Η σειρά που συζητήθηκε όσο καμία φέτος με φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Το Riverdale είναι ουσιαστικά η τηλεοπτική μεταφορά των κόμικς του Archie αλλά σε μία πιο dark εκδοχή και με περισσότερα μυστήρια. Η σειρά απογειώνεται όταν εστιάζει στη φιλία των Μπέτι και Βερόνικα, αλλά και στις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων. Bonus στην σειρά παίζει και ο Luke Perry του Beverly Hills.

The Crown

Μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες σειρές που έχουν γυριστεί. To The Crown ακολουθεί την ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ και κάθε σεζόν της αναμένεται να περιστρέφεται και γύρω από μία δεκαετία της βασιλείας της. Η σειρά από πολλούς λέγεται ότι ήρθε να αντικαταστήσει το “The Tudors” και το “Downton Abbey”, ενώ έχει ήδη κερδίσει και την εύνοια κοινού και κριτικών και μαζί με αυτό και δύο Χρυσές Σφαίρες.

Love

To Love είναι μια ρομαντική κομεντί που αναφέρεται στη σχέση δύο ανθρώπων, στην αστάθειά της και στο αν θα συνεχίσουν να είναι μαζί. Μία σειρά γεμάτη γέλιο, χιούμορ, συμβιβασμούς, χωρισμούς και όλα αυτά μέσα από την κρίση που παθαίνουν οι άνθρωποι όταν φτάνουν τα 30.

Gossip Girl

Για το τέλος αφήσαμε μία σειρά από τα παλιά που έχει μείνει στην ιστορία για τις fashion αναφορές της, αλλά και για τον τρόπο που παρουσίαζε την φιλία των δύο πρωταγωνιστριών της. To Gossip Girl ακολουθεί τη ζωή μίας παρέα εύπορων εφήβων του Μανχάταν και δείχνει πως ένα tabloid βγάζει τα μυστικά τους στη φόρα.

https://youtu.be/PFK8xQB38Ow

Μαίρη Ιακωβίδη