5 ιδιαίτερα ελληνικά e-shops για να κάνεις τις αγορές σου!

18 Ιουνίου 2017
e-shops

Τo online shopping εδώ και κάποια χρόνια έχει καθιερωθεί (και) στην Ελλάδα, με όλο και περισσότερο κόσμο να κάνει τις αγορές του από  e-shops. Το παραπάνω επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι πλέον υπάρχουν πολλά ελληνικά e-shops. Εμείς ξεχωρίσαμε 5 που ξεχωρίζουν για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους και την αισθητική τους.

Secret Caravan

To Secret Caravan είναι ένας συνδυασμός slow living και green living, που θέλει να κάνει κάθε μέρα σου να έχει την ηρεμία και τη χαλαρότητα της Κυριακής. Στο e- shop του θα βρεις ανεξάρτητες εκδόσεις περιοδικών και βιβλίων (όπως το Kinfolk), γραφική ύλη, τσάντες, ταξιδιωτικούς οδηγούς, παιχνίδια και κοσμήματα, που είναι eco-friendly και φτιαγμένα από ταλαντούχους σχεδιαστές και μικρά brands.

My fashion fruit

Το Μy fashion fruit είναι ένα online κατάστημα με boho αισθητική στο οποίο μπορείς να βρεις κοσμήματα, αξεσουάρ και ρούχα, διαλεγμένα από τις αγορές της Ευρώπης. Από τις κατηγορίες του ξεχωρίζει αυτή με τα κοσμήματα, στην οποία μπορείτε να βρείτε βραχιόλια, δαχτυλίδια και chevalier.

The Blue White

To Τhe Βlue White έχει χειροποίητα αξεσουάρ για το σπίτι και την παραλία, στα χρώματα του λευκού και του μπλε, εμπνευσμένα από τα ελληνικά νησιά, τη θάλασσα και την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

MagnaDi

Στο MagnaDi μπορείς να βρεις μεταξωτά μαντήλια με ξεχωριστά prints, τα οποία είναι ζωγραφισμένα στο χέρι και μετά ψηφιακά τυπωμένα στο μετάξι. Στα μαντήλια θα δεις χρωματιστά και σύγχρονα σχέδια που θα σου θυμίζουν την ελληνική κουλτούρα και τέχνη.

Nidodileda

Όπως αναφέρουν στο site, το Nidodileda είναι "μια φιλοσοφία και μια ιδέα που σε κάνει να νιώθεις ελεύθερος", κάτι που φαίνεται και από τα αέρινα κομμάτια της συλλογής. Στο e- shop τους θα βρεις κεντημένες δημιουργίες, συνδυασμούς υφασμάτων και floral δημιουργίες για όλες τις ώρες.

https://instagram.com/p/BU80mXfFkF_/

Μαίρη Ιακωβίδη