4 τρόποι για να εφαρμόσεις το eyeliner σου και να εντυπωσιάσεις

13 Ιουλίου 2015
4 τρόποι για να εφαρμόσεις το eyeliner σου και να εντυπωσιάσεις

Αν προτιμάς να τονίζεις τα μάτια σου σε κάθε beauty look σου, τότε σίγουρα έχεις συμμαχό σου κάθε φορά το eyeliner σου. Άλλωστε μαζί με τη μάσκαρά σου είναι τα δύο προϊόντα που σου χαρίζουν εντυπωσιακό βλέμμα που μαγνητίζει.

Εμείς ανακαλύψαμε 4 εύκολους τρόπους για να εφαρμόσεις το eyeliner σου και να εντυπωσιάσεις με το αποτέλεσμα.

1. Ombre βλέφαρα

Αυτή τη σεζόν, η τεχνική ombre εφαρμόζεται στα βλέφαρά σου με τη βοήθεια του eyeliner. Είναι προτιμότερο να τη δοκιμάσεις στο κάτω βλέφαρο. Θα χρειαστείς ένα λευκό μολύβι ματιών και ένα δεύτερο σε μπλε ελεκτρίκ ή κάποια άλλη έντονη απόχρωση, που θα αναδείξει το χρώμα των ματιών σου. Αρχικά, σχημάτισε μία γραμμή με το λευκό eyeliner από την εσωτερική γωνία του ματιού σου μέχρι τη μέση του κάτω βλεφάρου σου. Στη συνέχεια, τράβηξε μία γραμμή με το δεύτερο eyeliner από την εξωτερική γωνία του ματιού μέχρι το σημείο που θα συναντήσει την πρώτη γραμμή.

2. Έντονο eyeliner στο κάτω βλέφαρο

Θέλεις κάτι έντονο που θα αναδείξει το beauty look σου; Μπορείς να δοκιμάσεις ένα eyeliner σε έντονη pop απόχρωση. Τράβηξε μία σχετικά παχιά γραμμή στο κάτω βλέφαρο που θα λεπταίνει σταδιακά όσο πηγαίνεις προς την εξωτερική γωνία του ματιού.

3. Το μαύρο eyeliner είναι πάντα στη μόδα

Το μαύρο eyeliner είναι διαχρονικό, αλλά αυτή τη φορά μπορείς να το εφαρμόσεις λίγο διαφορετικά. Αρχικά, σχημάτισε μία σχετικά παχιά γραμμή στο πάνω βλέφαρό σου από τη μέση μέχρι την εξωτερική άκρη του ματιού σου και στη συνέχεια, πέρασε από πάνω το υγρό μαύρο eyeliner σου. Μπορείς να εφαρμόσεις ελάχιστο και στο κάτω βλέφαρο.

4. Ένα απαλό smokey eye look

Μπορείς να επιλέξεις ένα smokey eye look with a twist για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου. Αν δεν θέλεις να δείχνει πολύ αυστηρό και σκουρόχρωμο, μπορείς να επιλέξεις ένα μολύβι ματιών σε καστανή απόχρωση. Πέρασε το κρεμώδες eyeliner σου από το πάνω βλέφαρο και στη συνέχεια, άρχισε να το απλώνεις με τα δάχτυλά σου. Κάνε ακριβώς το ίδιο και στο κάτω βλέφαρο.