3 τρόποι για να χάσεις κιλά χωρίς το άγχος της ζυγαριάς

10 Οκτωβρίου 2018

Πώς να χάσεις κιλά χωρίς να ζυγίζεσαι συχνά

Η ζυγαριά είναι για τους περισσότερους ό,τι πιο σημαντικό σε μια δίαιτα. Ζυγιζόμαστε πριν ξεκινήσουμε τη διατροφή και ενδιάμεσα για να παρακολουθούμε την πορεία της προσπάθειάς μας! Δεν είναι λίγοι, βέβαια, οι ειδικοί που συνιστούν να μένουμε μακριά από την ζυγαριά όσο κάνουμε δίαιτα για να χάσουμε πιο εύκολα κιλά.

Ανακάλυψε 3 τρόπους για τους οποίους μπορείς να αδυνατίσεις αποτελεσματικά χωρίς το άγχος της ζυγαριάς:

1.Με μέτρο σύγκρισης τα ρούχα: Ακολούθα το παράδειγμα πολλών αντρών που σπάνια ζυγίζονται και παρακολούθησε την πορεία της δίαιτάς σου με μέτρο σύγκρισης τα ρούχα σου. Σου κάνει εκείνο το παντελόνι που φορούσες στο πανεπιστήμιο; Μήπως είναι πιο φαρδύ το καινούργιο σου φόρεμα; Τότε σίγουρα έχεις αδυνατίσει. Συνέχισε να τρως φρούτα , ξηρούς καρπούς, πρωτεΐνη αλλά και γαλακτοκομικά και υδατάνθρακες με μέτρο!

2.Πως αισθάνεσαι: Όταν κάνεις μια δίαιτα σημασία έχει να αισθάνεσαι και να είσαι καλά. Αν νιώθεις ότι στερείσαι, ότι είσαι αδύναμη και ψυχολογικά πεσμένα, δεν έχε σημασία πόσα και αν έχασες κιλά. Φρόντισε να νιώθεις καλά και να έχεις ενέργεια με τη νέα σου διατροφή και μην δίνεις σημασία στη ζυγαριά σου!

3.Να έχεις στόχους: Πολλές φορές η ζυγαριά σε αγχώνει ή σε απογοητεύει με αποτέλεσμα να σταματάς την προσπάθειά σου. Σταμάτα να ζυγίζεσαι και συνέχεια τη δίαιτά σου κανονικά. Βάζε μικρούς στόχους και προσπάθησε κάθε φορά να έχεις ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής.

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας