3 πανεύκολα τρικς για να διαλέξεις το σωστό foundation!

22 Οκτωβρίου 2015
3 πανεύκολα τρικς για να διαλέξεις το σωστό foundation!

Την τελευταία φορά που διάλεξες make up χωρίς να το τεστάρεις στην παλάμη σου, το πρόσωπό σου κατέληξε να δείχνει πιο κίτρινο και άτονο από ποτέ. Έτσι, πήρες το μάθημά σου και όποτε βρίσκεσαι στα μαγαζιά για να αγοράσεις νέο foundation, προσπαθείς να ακολουθείς 3 πανεύκολα και απολύτως χρήσιμα τρικς, ώστε με τη σωστή απόχρωση προϊόντος και την κατάλληλη ποσότητα, το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό και λαμπερό.

Σημείωσε τα ή αποστήθισέ τα, για να τα εφαρμόσεις άμεσα.

1. Μην τεστάρεις την απόχρωση του foundation σου στο εσωτερικό του καρπού ή στον λαιμό σου.

Το μυστικό είναι να το τεστάρεις στο κέντρο του προσώπου σου, καθώς είναι η περιοχή που οι γυναίκες χρειάζονται συνήθως, τη μεγαλύτερη κάλυψη.

2. Ακολούθησε τον κανόνα των πέντε λεπτών.

Είναι ο κατάλληλος χρόνος για να απορροφηθεί και να “στρώσει” σωστά το make up στην επιδερμίδα σου. Κάνε μία βόλτα στον διάδρομο με τα κραγιόν, με τα προϊόντα για τα μαλλιά και μόλις περάσουν τα πέντε λεπτά μπορείς να επιστρέψεις στο stand για να αγοράσεις το foundation σου.

3. Καλό είναι να ελέγξεις την απόχρωση σε φυσικό φως.

Το φυσικό φως θα σου “αποκαλύψει” κάθε ατέλεια. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις, αν η απόχρωση που έχεις διαλέξει, κιτρινίζει, κοκκινίζει ή ταιριάζει ακριβώς στην επιδερμίδα σου.