10 κινήσεις των ανδρών που μας κάνουν να φύγουμε τρέχοντας από ένα ραντεβού

29 Νοεμβρίου 2013

Όταν βγαίνεις ραντεβού με κάποιον υπάρχουν πολλοί λόγοι, μικροί και μεγάλοι,  για να μην πάει καλά. Μπορεί να βλέπεις ότι δεν υπάρχει χημεία ή απλά να μην δείχνεις αυτός αρκετό ενδιαφέρον για εσένα. Ωστόσο, μερικές φορές τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα. Ενώ σου αρέσει αυτός που έχεις απέναντί σου και υπάρχει κάποια σχετική χημεία, δυσκολεύεσαι να καταλάβεις αν όντως αξίζει. Για αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχουν κάποιοι πιο προφανή τρόποι για να καταλάβεις αν πραγματικά χρειάζεται ένα δεύτερο ραντεβού, όπως αυτές οι δέκα περιπτώσεις που σου φωνάζουν "φύγε τρέχοντας"!

1. Δίνει κακό φιλοδώρημα

Οι άνθρωποι που δεν δίνουν καλό φιλοδώρημα είναι συνήθως εγωιστές. Δεν χρειάζεται να είναι ο βασιλιάς του φιλοδωρήματος, αλλά αν αφήνει λιγότερο από το 10% κάτι μας λέει ότι θα είναι τσιγκούνης και αλλού.

2. Φωνάζει τους γονείς του "μαμάκα" και "μπαμπάκα"

Δεν ακούγεται κάπως περίεργο;

3. Είναι ασεβής προς τις πρώην

Κάθε άνθρωπος έχει μια πρώην που τον πλήγωσε και όλοι μας κουβαλάμε κατάλοιπα από προηγούμενες σχέσεις. Ωστόσο, οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν από τα παθήματά τους και προσπαθούν να τα μετατρέψουν σε εμπειρίες.

4. Είναι αγενής στους σερβιτόρους

Αν δεν φέρεται ευγενικά στους ανθρώπους που τον εξυπηρετούν, δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα του. Σύντομα, θα γίνει αγενής και απέναντί σου.

5. Δεν διαβάζει βιβλία

ΟΚ, αυτό μπορεί να μην ισχύει για όλες τις γυναίκες, αλλά στις περισσότερες αρέσουν οι άντρες που αγαπούν τα βιβλία. Ακόμη κι αν οι προτιμήσεις σας είναι εντελώς διαφορετικές, είναι σημαντικό να μοιράζεστε αυτή την κοινή αγάπη.

6. Καπνίζει

Σε αυτή την εποχή το κάπνισμα είναι απλά αηδιαστικό. Επίσης, δείχνει ότι δεν προσέχει την υγεία του.

7. Δεν γυμνάζεται

Ούτε αυτό είναι κόκκινο πανί για όλους, αλλά αν αγαπάς το σώμα σου και γυμνάζεσαι, σίγουρα θέλεις έναν άντρα που να κάνει το ίδιο. Αν είσαι αθλητικός τύπος και σου αρέσουν οι δραστηριότητες εκτός σπιτιού, θα τα βρεις σκούρα με έναν τύπο που δεν το κουνάει από τον καναπέ.

8. Υποτιμά τις γυναίκες

Αν περάσει μια πιο παχουλή γυναίκα και την κρίνει, δείχνει ότι δεν σέβεται καθόλου τις γυναίκες. Μπορεί εσύ να είσαι αδύνατη και να μην σε προσβάλει άμεσα, αλλά θέλεις δίπλα σου έναν τέτοιο άνθρωπο;

9. Δεν τον ενδιαφέρει η επικαιρότητα

Δεν λέμε να μη χάνει είδηση για είδηση, αλλά αν σε αντίθεση με εσένα δεν ξέρει τι γίνεται στον κόσμο, θα δυσκολευτείς να βρεις κοινά σημεία επαφής.

10. Δεν έχει ταξιδέψει και ούτε θέλει

Για τους περισσότερους ανθρώπους τα ταξίδια τροφοδοτούν την πνευματική τους περιέργεια. Ένας άνθρωπος που δεν θέλει να ταξιδέψει, δεν είναι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες.