10 ελληνίδες celebrities σε εμφανίσεις που θέλουν να ξεχάσουν!

20 Δεκεμβρίου 2014
10 ελλενίδες celebrities

Είναι 10 από τις πιο κομψές, όμορφες, εντυπωσιακές καλλίγραμμες ελληνίδες celebrities, από τον χώρο της τηλεόρασης, της μουσικής, της υποκριτικής.

Και πλέον είναι σπάνιο να τις «συλλάβεις» απεριποίητες ή έστω σε κακή στιλιστική μέρα. Κι όμως, υπήρξαν στιγμές τους – που ενδεχομένως κι οι ίδιες ούτε θέλουν να θυμούνται – που πραγματοποίησαν «οριακές» εμφανίσεις.

Πότε κάτι δεν πήγαινε καλά με κάποιο αξεσουάρ, πότε με το ίδιο το ρούχο, πότε ήταν συνολικά οριακός ο συνδυασμός και πότε η γυναίκα που είχε επιλέξει το συγκεκριμένο look δεν έμοιαζε να το πιστεύει ή να το υποστηρίζει αρκετά.

Και ναι, το έχουμε πάθει όλες: να μας αρέσει κάποιο ρούχο δεν μας κολακεύει, αλλά εμείς για κάποιο λόγο το αγαπάμε ή πιστεύουμε ότι μπορούμε να το υποστηρίξουμε, και ναι, όλες μας έχουμε να θυμηθούμε στιγμές που ο φωτογραφικός φακός μας «έπιασε» με μία όχι και τόσο κολακευτική επιλογή και ναι, συμβαίνει και στις καλύτερες: από τη Νίνα Λοτσάρη και την Έλενα Παπαβασιλείου που φημίζονται για τις κομψές και στιλάτες επιλογές τους, μέχρι την Κατερίνα Στικούδη, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Ελευθερία Ελευθερίου, την Αγγελική Ηλιάδη και την Ελένη Χατζίδου που τολμούν πιο νεανικές προσεγγίσεις, έχουν υποπέσει σε υπερβολές ή απλώς είχαν μία κακή μέρα.

Η πάντα κομψή Νίνα Λοτσάρη σε μία ενδιαφέρουσα υπερβολή

Η νεαρή Ελευθερία Ελευθερίου σε μία προσπάθεια για glam rock εμφάνιση που κάπου χάθηκε

Η ισοβίως sexy Μαρία Κορινθίου σε μία κάπως αμήχανη εμφάνιση, με ένα κατά τα λοιπά εντυπωσιακό φόρεμα, που, ομως, φωνάζει με κάθε τρόπο

Η Στέλλα Καλλή είναι μία από τις πιο κομψές τραγουδίστριες. Ωστόσο, κάτι πήγε λάθος με τη γούνα...

Η Έλενα Παπαβασιλείου από το μακρινό 2010 σε ένα πολύ loud σύνολο.

Η Ελένη Χατζίδου στα πρώτα της βήματα το 2009 με ένα υπερβολικό ρούχο πίστας

Η Κατερίνα Στικούδη σε μία κάπως άτυχη στιγμή το 2007. Αλλά ακόμη κι έτσι, όμορφη και εντυπωσιακή

Συνήθως, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσέχει. Σ' αυτήν την εμφάνιση όμως, το μόνο που δεν "φωνάζει" είναι το τζιν της παρουσιάστριας

Γυμνασμένη, όμορφη, εντυπωσιακή, η Αγγελική Ηλιάδη, σε όλες της τις εμφανίσεις. Εδώ, όμως, κάτι το ασημένιο κρόσσι, κάτι η αντίθεση με το leather παντελόνι και τα γάντια, και ο στιλιστικός προορισμός χάθηκε..!

Από τις πιο ομορφες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης, η Σίσσυ Χρηστίδου, σε αυτήν την εμφάνιση άφησε το σύνολο των στιλιστικών της επιλογών να την καταπιεί.