Ο Gus μας δίνει την πιο εύκολη και νόστιμη συνταγή για ντιπ με γιαούρτι και άνηθο. Μπορείς να τη συνδυάσεις με finger food ή chips ή να τη χρησιμοποιήσεις για να συνοδεύσεις ένα πιάτο με φιλέτο κρέατος ή κάποιο ψάρι.
Υλικά
1 Στραγγιστό γιαούρτι Κρι Κρι πλήρες
2 γεμάτες κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
μισό αγγούρι
λίγο ξίδι
άνηθος
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
1 φακελάκι έτοιμη σκόνη κρεμμυδόσουπας
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το αγγούρι στον τρίφτη. Ψιλοκόβουμε και τον άνηθο (περίπου μισό ματσάκι). Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπώλ, δεν χρειάζεται multi, για να διατηρήσει η σως την βελουδένια υφή της. Σερβίρουμε σαν συνοδευτικό για πατατάκια, αλλαντικά, φρυγανισμένες φέτες ψωμιού, κριτσίνια ,κρέατα και άλλα.