"Ψαρώσαμε": Νέο στέκι για θαλασσινά στη Γλυφάδα!

26 Απριλίου 2016
Ψαρώσαμε

Πάντα αγαπάμε τα θαλασσινά, αλλά τη Μεγάλη Εβδομάδα ένα παραπάνω. Νηστεύοντας το κρέας (κυρίως για αποτοξίνωση), θέλουμε στο τραπέζι μας γεύσεις που να ικανοποιούν τον ουρανίσκο μας και να μας κάνουν να νιώθουμε πως δεν μας λείπει τίποτα. Στην κατάλληλη περίοδο του χρόνου λοιπόν, ένα νέο εστιατόριο με ψάρια και άλλες γεύσεις από τη θάλασσα άνοιξε την πόρτα του στη Γλυφάδα. Λέγεται "Ψαρώσαμε" - και ο τίτλος του περιγράφει αυτό που πάθαμε όταν το επισκεφτήκαμε!

Εντάξει, για να ακριβολογούμε, το "Ψαρώσαμε" δεν είναι ένα εστιατόριο που ποντάρει στον εντυπωσιασμό... Το καταλαβαίνεις και όταν επισκέπτεσαι τη σελίδα του στο facebook. Ο ιδιοκτήτης Άρης Χατζόπουλος, θέλησε απλά να φτιάξει ένα αδερφάκι στο επίσης δικό του "Grilleria" που σερβίρει κρέας, εστιάζοντας πάλι στην ποιότητα και την ουσία. Λευκά τραπεζάκια, καρέκλες με ψαθάκι, εντελώς λιτή διακόσμηση, τελάρα-ραφιέρες με μπουκαλάκια και μια βιτρίνα με τα ψάρια ημέρας ακριβώς στην είσοδο είναι τα κύρια στοιχεία. Τώρα που ο καιρός το επιτρέπει βέβαια, ο εξωτερικός χώρος με τα λουλούδια είναι ιδανικός - γι' αυτό και οι περισσότεροι προτιμούν να κάθονται εκεί.

Κανένας δεν περιμένει μεγάλη πρωτοτυπία από το μενού μιας ψαροταβέρνας, αλλά το "Ψαρώσαμε" σε αποζημιώνει με ποικιλία, μεγάλες μερίδες και ποιότητα: Μικρά και μεγάλα ψάρια (παστά και μαρινάτα), όστρακα, μπακαλιαριοκεφτέδες, χταποδοκεφτέδες, γαρίδες και καραβίδες τηγανιτές και θαλασσινά μαζί με ζυμαρικά, όλα φρέσκα και με μυρωδιά που σε κερδίζει από την πρώτη γεύση.

Τις μέρες της νηστείας λοιπόν, μια επίσκεψη στο "Ψαρώσαμε" επιβάλλεται, αν και κάτι μας λέει πως θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα και μετά το Πάσχα...

Ψαρώσαμε, Πανδώρας 16, Γλυφάδα.