Χρυσό Βραβείο για τη ΔΩΔΩΝΗ στα φετινά Effie Awards Hellas 2016

26 Δεκεμβρίου 2016
ΔΩΔΩΝΗ

Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, με την υποστήριξη του ομίλου ΜcCann Athens/McCann Worldgroup, απέσπασε το Gold Effie στην κατηγορία Τρόφιμα/Γαλακτοκομικά, στη φετινή διοργάνωση των Effie Awards Hellas.

Η επικοινωνία του στραγγιστού γιαουρτιού ΔΩΔΩΝΗ, με τίτλο «Αληθινό Γιαούρτι», διακρίθηκε για τη δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητά της, καταφέρνοντας να αποσπάσει μία σημαντική διάκριση στα φετινά Effie Awards Hellas. Η διαφημιστική καμπάνια «Αληθινό Γιαούρτι» πραγματοποιήθηκε για το λανσάρισμα του γιαουρτιού ΔΩΔΩΝΗ από τη ΜcCann Athens/McCann Worldgroup, βραβεύθηκε τόσο για το στρατηγικό της σχεδιασμό, όσο και για την επιτυχημένη δημιουργική επικοινωνία της, η οποία έγινε με έναν ιδιαίτερα έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο.

Τα βραβεία Effie αποτελούν μία από τις σημαντικότερες τιμητικές διακρίσεις στο χώρο του marketing και της επικοινωνίας. Έχουν παγκοσμίως αναγνωριστεί ως τα μοναδικά βραβεία αποτίμησης της αποτελεσματικότητας μιας καμπάνιας και βραβεύουν το marketing και την επικοινωνία στην απόλυτη συνύπαρξή τους: τις καμπάνιες επικοινωνίας.

Οι συνεχείς διακρίσεις της ΔΩΔΩΝΗ αποδεικνύουν, για ακόμα μία φορά, τη σταθερή δέσμευση της εταιρείας να βρίσκεται με κάθε τρόπο κοντά στον σύγχρονο καταναλωτή και να δημιουργεί ενέργειες επικοινωνίας που προωθούν τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ με αμεσότητα και καινοτομία.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να  επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.dodoni.eu, https://www.facebook.com/Dodoni.SA, https://www.instagram.com/dodoni.eu/