Χορός: Η πιο διασκεδαστική γυμναστική!

29 Νοεμβρίου 2014
Χορός γυμναστική

Θέλετε να γυμναστείτε αλλά δεν έχετε το κουράγιο; Έχετε ανάγκη για άσκηση αλλά ο χρόνος σας είναι περιορισμένος; Γυμνάζεστε ήδη αλλά δεν έχετε πλέον κίνητρο; Τότε… Χορέψτε!

Η γυμναστική είναι απαραίτητη για να έχουμε καλή φυσική κατάσταση και ευεξία! Αναζωογονεί τον οργανισμό αλλά και την ψυχολογία μας. Αναλόγως τον τρόπο που έχετε επιλέξει να γυμναστείτε, θα έχετε και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Ιδανικός συνδυασμός για σίγουρο και μόνιμο αποτέλεσμα, είναι η αερόβια άσκηση παράλληλα με τη μυϊκή ενδυνάμωση.
Ο πιο σίγουρος τρόπος για να συνεχίσετε να γυμνάζεστε και να γίνει πλέον τρόπος ζωής, είναι να έχετε κίνητρο για να μη βαρεθείτε και παραιτηθείτε εύκολα!

Ίσως οι συνεχόμενες επαναλήψεις ασκήσεων, ένας κλειστός χώρος, ο στόχος “πρέπει να χάσω κιλά”, η μοναξιά κατά τη διάρκεια της άσκησης αλλά και η ρουτίνα μιας συνεχόμενης δραστηριότητας να σας έχει κουράσει, με αποτέλεσμα να σας φαίνεται σαν υποχρέωση και αγγαρεία, και όχι ο ελεύθερος ποιοτικός χρόνος που αξίζετε να αφιερώνεται στον εαυτό σας.

Χορέψτε και ο στόχος σας θα εκπληρωθεί!

1. Ο χορός σας απελευθερώνει
Επιλέγοντας τον χορό σαν τρόπο γυμναστικής, έχετε τη δυνατότητα να απελευθερωθείτε και να νιώσετε ο εαυτός σας. Ο στόχος πλέον είναι να χορέψετε και να διασκεδάσετε παρέα με την αγαπημένη σας μουσική, και όχι να πιέσετε τον εαυτό σας, έχοντας συνεχώς στο μυαλό σας πως πρέπει να χάσετε κιλά και να “σφίξει” το κορμί σας!
Νιώστε το ρυθμό, και αφήστε τη μουσική να σας οδηγήσει…

2. Χορεύετε, ενώ παράλληλα μαθαίνετε
Κατά τη διάρκεια που χορεύετε και το σώμα ασκείτε χωρίς κόπο και επαναλαμβανόμενες προσπάθειες, παράλληλα μαθαίνετε βήματα χορού και χορογραφίες, που σας δημιουργούν ενδιαφέρον και σίγουρα δεν πλήττεται.
Είναι γνώσεις που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες αλλά και εκτός αυτού, είναι πολύ όμορφο να μπορείτε στις εξόδους σας να ακολουθείτε ένα καβαλιέρο και να διασκεδάσετε….

Διαβάστε περισσότερα εδώ