Φωτεινή Πετρoγιάννη: Αποκαλύπτει τέλος της φιλίας της με την Καινούργιου

22 Οκτωβρίου 2018

Τί συνέβη ανάμεσα στις δυο πρώην φίλες και συνεργάτιδες; 

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Φωτεινή Πετρογιάννη συνυπήρξαν στο ίδιο κανάλι για κάποια χρόνια, συνεργάστηκαν στην εκπομπή «Λόγω TiVis» και για αρκετό διάστημα έκαναν στενή παρέα. Όμως, όπως αποκάλυψε η Φωτεινή εκείνες οι μέρες αποτελούν παρελθόν για τις δυο φίλες...

...Συζητώντας με τη Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» - στην οποία συμμετέχει φέτος η Πετρογιάννη-, η δημοσιογράφος είπε:

«Η καθημερινότητα τους τρώει τους ανθρώπους. Κι εγώ έκανα πολλή παρέα με την Κατερίνα Καινούργιου, όταν συνεργαζόμασταν. Τώρα έχω να τη δω ένα με ενάμιση χρόνο.

Δε νομίζω πώς ευθύνεται κάποιος για αυτό. Νομίζω η καθημερινότητα. Δεν δουλεύουμε στο ίδιο κανάλι, δεν έχουμε την καθημερινή τριβή, αλλά και επαφή. Τελικά, μάλλον καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι φίλος δεν υπήρξες ποτέ. Μάλλον έκανες παρέα γιατί έπρεπε κάποιες υποχρεώσεις να τις κάνετε μαζί. Κάποιες μέρες μπορεί να μην έπρεπε να τις κάνετε και μαζί αλλά επέλεγες να πιείς ένα καφέ, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Η ζωή συνεχίζεται, και αν οι άνθρωποι δεν μπορούν να είναι μαζί, δεν σημαίνει κάτι. Ό,τι αρχίζει, τελειώνει.»

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας