Φέτος τα Χριστούγεννα χαρίστε Ευχοστολίδια στα παιδιά που έχουν ανάγκη – Η γιορτή προσφοράς και αγάπης του ΟΠΑΠ συνεχίζεται για 3η χρονιά

21 Δεκεμβρίου 2016
ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ, για ακόμα μία φορά, βοηθά ώστε χιλιάδες ευχές παιδιών της ένωσης «Μαζί για το παιδί» και των «Παιδικών Χωριών SOS» να γίνουν πραγματικότητα μέσα από το κοινωνικό πρόγραμμα Ευχοστολίδια.

Όσοι βρεθούν στις τέσσερις Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις Ζωγραφικής που έχει δημιουργήσει ο ΟΠΑΠ στα εμπορικά πολυκαταστήματα The MallAthens, Athens Metro Mall και Smart Park στην Αθήνα και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη,καθώς και σε επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ, έχουν τη δυνατότητα να δουν τις χιλιάδες ζωγραφιές – ευχές  των παιδιών που υποστηρίζουν τα σωματεία της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και τα «Παιδικά Χωριά SOS» και να επιλέξουν ποιες από αυτές θα κάνουν πραγματικότητα αγοράζοντας το δώρο που απεικονίζεται. Με την παράδοση του δώρου στις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις του ΟΠΑΠ, οι επισκέπτες θα λαμβάνουν ως αναμνηστικό δώρο τη ζωγραφιά των παιδιών για να θυμούνται πάντα τη σημαντική τους προσφορά.

Από τις 12 Δεκεμβρίου που ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή προσφοράς  του ΟΠΑΠ, πλήθος κόσμου έχει επισκεφθεί τις Εκθέσεις Ζωγραφικής  εκπληρώνοντας χιλιάδες παιδικές ευχές και χαρίζοντας χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Ανάμεσά τους η Ελένη Μενεγάκη και οι ομάδες  του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

 

Οι παίκτες του Ολυμπιακού με τα Ευχοστολίδια που επέλεξαν.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού με τα Ευχοστολίδια που επέλεξαν.

 

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην έκθεση του ΟΠΑΠ στο The Mall Athens

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην έκθεση του ΟΠΑΠ στο The Mall Athens

Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητάς του, υλοποιεί έργα υποδομής στους φορείς και τα ιδρύματα που συμμετέχουν, με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των παιδιών και να συμβάλει στη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.

Μια επίσκεψη σε μια από τις τέσσερις Εκθέσεις Ζωγραφικής αρκεί για να κάνεις μαγικά τα Χριστούγεννα και να χαρίσεις  χαμόγελα σε παιδιά που το χρειάζονται πραγματικά.

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν έργα σε δύο σπίτια στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, στην ένωση Μαζί για το Παιδί και στα ιδρύματα «Φίλοι του Παιδιού», «Η Παιδική Στέγη», «Χατζηπατέρειο και «Η Θεοτόκος».