Το video για τη χριστουγεννιάτικη καμπάνια του οίκου Burberry είναι απλά υπέροχo!

3 Νοεμβρίου 2016

Μετά τους Elton John, Naomi Campbell, James Corden και Romeo Beckham σε ρόλο Billy Elliot, που ήταν απίστευτοι στις περασμένες καμπάνιες του οίκου Burberry, δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι το fashion film για την καινούρια καμπάνια του οίκου θα μας άφηνε με ανοιχτό το στόμα: Γιατί ο Christopher Bailey είχε ΤΗΝ ιδέα για να γιορτάσει τα 160 χρόνια ζωής του: το νέο video της καμπάνιας μοιάζει σαν trailer μια προαναγγελθούσης ταινίας για την ζωή και το έργο του Thomas Burberry η οποια και ΠΡΕΠΕΙ να γίνει!

Ο τίτλος του 3λεπτού fashion film/καμπάνιας είναι "The Tale of Thomas Burberry" στην οποία παρουσιάζονται τα γεγονότα εκείνα που διαμόρφωσαν τον οίκο, τις αξίες και το στιλ του.

Στο ρόλο του Thomas Burberry συναντάμε τον Domhnall Gleeson ενώ η Sienna Miller τον πρώτο του έρωτα. Στην ταινία παίζουν ακόμα ο Dominic West ως  ο πρωτοπόρος εξερευνητής Sir Ernest Shackleton, που  φόρεσε την Burberry καπαρντίνα για τις αποστολές του στην Ανταρκτική και η Lily James ως η πιλότος Betty Kirby-Green η οποία έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ πτήσης σε ένα αεροπλάνο με όνομα 'The Burberry' -καθώς ο οίκος ήταν  χορηγός- το 1937.

Δες το υπέροχο video και ταξίδεψε στο χρόνο και το διαχρονικό στιλ ...