Το JOY στο 3ο Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ!

7 Μαρτίου 2016
ΟΠΑΠ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου το πρωί της Κυριακής με πλήθος κόσμου να δίνει το παρόν και να απολαμβάνει μια αληθινή γιορτή του αθλητισμού. 880 παιδιά και 1440 γονείς συνοδοί συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο γήπεδο Περιστερίου, ενώ λίγο αργότερα κατέφθασαν καταξιωμένοι αθλητές από το χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Την τελετή έναρξης σηματοδότησε ο χαιρετισμός που απηύθυνε εκ μέρους της ΟΠΑΠ ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Καμίλ Ζίγκλερ και αμέσως μετά 14 αθλητικές ακαδημίες παρέλασαν μπροστά στο κοινό και πήραν τις θέσεις τους στο γήπεδο. Οι μικροί αθλητές διασκέδασαν μέσα από 15 συνολικά εκπαιδευτικές δραστηριότητες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Την ίδια ώρα οι γονείς και οι συνοδοί των παιδιών είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σεμινάρια διατροφής, ψυχολογίας και πρώτων βοηθειών από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του προγράμματος.
Τη γιορτή τίμησε με την παρουσία της ομάδα πρεσβευτών αθλητών από διάφορα ολυμπιακά και παραολυμπιακά αθλήματα με σημαντικές διακρίσεις, οι οποίοι με τη σειρά τους χάρισαν πολύτιμες συμβουλές στα παιδιά. Ανάμεσά τους ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Γιώργος Καραγκούνης - ο οποίος είχε και τα γενέθλιά του χθες με αποτέλεσμα όλη η κερκίδα να του χαρίζει ευχές.
Με μήνυμα «Σήμερα αθλητές Αύριο καλύτεροι άνθρωποι» η ΟΠΑΠ προώθησε ακόμη μια φορά με τον πιο ευχάριστο τρόπο τα οφέλη του αθλητισμού και ανανέωσε το ραντεβού της με το κοινό σε επόμενες πόλεις της Ελλάδας.

opap_short version from Joy Greece on Vimeo.