Το 1o Athens Street Food Festival είναι εδώ, με τις πιο ιδιαίτερες συνταγές!

20 Μαΐου 2016
Athens Street Food

Η τέχνη μπορεί συχνά να μας χωρίζει σε στρατόπεδα ανάλογα με τις προτιμήσεις μας, το φαγητό όμως μας ενώνει! Και ιδίως αυτή την εβδομάδα, μια μεγάλη γιορτή γεύσης ξεκινάει, στην οποία αναμένεται να παρευρεθούν συνολικά δεκάδες χιλιάδες Αθηναίοι!

Από τις 20 έως τις 22 Μαΐου και από τις 27 έως τις 29 Μαΐου, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει η άνοιξη δηλαδή, το 1o Athens Street Food Festival ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί όλες τις αγαπημένες λιχουδιές «των δρόμων» όλου του κόσμου, στην καρδιά της Αθήνας.

Το street food είναι μία τάση που απλώνεται σαν κύμα σε όλο τον κόσμο. Τώρα, γωνιές που κρύβουν ιδιαίτερες συνταγές, με μυστικά νοστιμιάς και όλα τα στοιχεία που κάνουν τόσο αγαπημένη τη γαστρονομία του δρόμου, συγκεντρώνονται σε ένα σημείο για να τις ανακαλύψεις. Για έξι μέρες συνολικά, από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις δώδεκα το βράδυ.

Στον ιστορικό χώρο του Παλιού Αμαξοστάσιου του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι (Πειραιώς και Κεραμεικού), συνολικής έκτασης πάνω από 4000 τ.μ., οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν ξεχωριστές, streetεκδοχές από δεκάδες κουζίνες, από την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και την Αφρική.

Θα είμαστε εκεί!