Το παθαίνουν και οι πριγκίπισσες: Ο αέρας σήκωσε τη φούστα της Kate Middleton!

20 Νοεμβρίου 2013

Μια μέρα μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα William, η Kate είχε φορέσει ένα φόρεμα Zara με πιέτες, όμως αυτό που δεν είχε σκεφτεί ήταν ότι το ελικόπτερο στο οποίο θα επέβαινε θα της σήκωνε τη φούστα με τον αέρα!

Από τότε μέχρι σήμερα η Middleton δεν έχει βάλει μυαλό: Από ότι φαίνεται δεν θα μάθει ποτέ ότι δεν πρέπει να φοράμε φούστα με πιέτες όταν έχει αέρα. Πρόσφατα, η Kate Middleton παρά τον άσχημο καιρό έβαλε την navy blue φούστα της με πιέτες και πήγε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση κατά της παρενόχλησης μέσω διαδικτύου.

Η 31χρονη δούκισσα του Cambridge μπορεί να είναι ακόμα σε ‘άδεια’ αφού πρέπει να φροντίζει τον τετράμηνο Prince George, όμως δεν έχει σταματήσει να δουλεύει ειδικά όταν πρόκειται για καλό σκοπό αλλά και να δείχνει το πολύ καλό στιλ της στα ρούχα.

Ενώ έδειχνε πολύ όμορφη με την Orla Kiely φούστα της και το MaxMara σακάκι, ο καιρός αποφάσισε να της το χαλάσει και την ώρα που έσκυψε για να δεχτεί ένα δώρο από την εννιάχρονη Tierney Potter, μαθήτρια στο σχολείο St Edmund, ο αέρας σήκωσε την φούστα της. Για καλή της τύχη δεν φάνηκε τίποτα ακατάλληλο παρά μόνο τα καλλίγραμμα πόδια της!