Το οnline dating έχει κανόνες, αν θες να βρεις άντρα!

26 Σεπτεμβρίου 2013

Ξέρεις όλους τους κανόνες για το φλερτ και το πρώτο σας ραντεβού, όμως το online dating είναι διαφορετικό. Έχεις το Facebook, το Twitter, το Tinder και όλα τα άλλα social media, τα οποία ενδεδειγμένα είναι ένας καλός τρόπος να γνωρίσεις τον μελλοντικό σύντροφό σου. Όμως πώς θα τον ξεχωρίσεις ανάμεσα σε τόσους που σου κάνουν like και πώς θα καταλάβεις ότι πρόκειται για τον ιδανικό για να συναντήσεις από κοντά;

1. Να είσαι επιλεκτική

Αν καθημερινά δέχεσαι αρκετά μηνύματα από άντρες που θέλουν να σου μιλήσουν επειδή τους άρεσε η ‘profile pic’ σου, μην βιαστείς να κολακευτείς από όλους. Όταν οι επιλογές είναι πολλές, καλό είναι να δεις ποιος είναι πιο κοντά στα δικά σου ενδιαφέροντα και χαρακτήρα. Εάν έχετε και αρκετούς common friends, ακόμα καλύτερα!

2. Δεν χρειάζεται να απαντάς σε όλα τα μηνύματα

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για σένα θα στο δείξει ποικιλοτρόπως: θα σου κάνει 15 like την ημέρα, θα σου στείλει 20 μηνύματα και θα ανεβάζει ασταμάτητα τραγούδια στο profile σου. Δεν χρειάζεται να ανταποκρίνεσαι σε όλα και σίγουρα δεν χρειάζεται να ανταποδίδεις τα posts. Μπορεί εκείνος να δείχνει needy και να μην τον νοιάζει, αλλά δεν χρειάζεται να παρεξηγήσει κι εκείνος τις προθέσεις σου.

3. Ποιες είναι οι προθέσεις του;

Δεν μπορείς να καταλάβεις πολλά από το πρώτο μήνυμα που θα σου στείλει στο inbox ή το πρώτο DM. Ακόμα κι αν σου έχει κινήσει το ενδιαφέρον μέσω του προφίλ του, τα τραγούδια που ανεβάζει και τα like που κάνει, χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις του. Συνέχισε να φλερτάρεις, ανταλλάξτε μηνύματα και μίλα του στο τηλέφωνο αν το επιθυμήσεις. Μια πιο άμεση επαφή θα σε κάνεις να καταλάβεις περισσότερα για τον χαρακτήρα του και τι θέλει από εσένα.

4. Θα συναντηθείτε από κοντά;

Πριν κανονίσεις να συναντηθείτε από κοντά καλό είναι να ξέρεις αν πρόκειται για κάποιον που ενδιαφέρθηκε για σένα ειδικά ή αν είναι κάποιος που φλερτάρει με πολλές μέχρι να.. πιάσει το κόλπο! Πολλοί άντρες φλερτάρουν online όχι μόνο με μία κοπέλα αλλά με πολλές ταυτόχρονα, ενώ κάποιοι αρκούνται μόνο στην ανταλλαγή σεξουαλικών μηνυμάτων χωρίς να θέλουν να σε γνωρίσουν από κοντά. Ξεκαθάρισε από νωρίς, αν είσαι μία από τις πολλές ή αν είναι κάποιος που σε ερωτεύεται κι απλά έτυχε να συμβεί online!