Το νέο Huawei P9 αποτελεί το απόλυτο μοδάτο smartphone!

27 Ιουνίου 2016

Τι χρειάζεται για να καταλάβει κάποιος τους άπειρους λόγους που το νέο Huawei P9 ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα smartphones της κατηγορίας του; Ενα απλό κλικ!.

Άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, όταν το απόλυτο παγκόσμιο brand στις φωτογραφικές μηχανές, η γνωστή σε όλους Leica, βάζει φαρδιά την υπογραφή της στην κορυφαία τεχνολογική καινοτομία της dual-lens κάμερα του νέου κινητού της Huawei.

Εμείς ξεχωρίσαμε 4 λόγους που κάνουν μοναδικό το νέο  P9 και σας τους προτείνουμε.

  • 1 Το No 1 smartphone για τους fashionistas και τους λάτρεις της φωτογραφίας

Το Huawei P9 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει διπλή κάμερα στη φωτογραφική του μηχανή. Όλη η τεχνογνωσία της Leica ενσωματωμένη σε ένα κομψό, ελαφρύ, super trendy smartphone που σας ακολουθεί παντού, σκέτη φαντασίωση!

Το νέο P9, με τη μοναδική διπλή κάμερά του, ήρθε για να απογειώσει τον λογαριασμό σας στο Instagram και το Facebook, δημιουργώντας μεγαλύτερο buzz και αναρίθμητους πιστούς followers.

  • 2 Παίζοντας με το trendy και το vintage σε ένα snap-shot!

Για όσους δημιουργούν τη μόδα και λατρεύουν τις vintage ασπρόμαυρες φωτογραφίες, η καινοτομία του Huawei P9 στηρίζεται σε έναν μονοχρωματικό αισθητήρα, που εγγυάται καθαρές, υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίες, που αποτυπώνουν μοναδικά το παιχνίδισμα με τις σκιές.

Με το νέο P9, μπορείτε να εντρυφήσετε στα μυστικά της ασπρόμαυρης φωτογραφίας και να γίνετε εξπέρ ξεχωρίζοντας στη γνώση και τη λεπτομέρεια.

  • 3 Best selfies ever

Με τη high-end dual lens κάμερα, οι selfies ανεβαίνουν επίπεδο και συναντούν την Τέχνη.

Το P9 διαθέτει μία εμπρόσθια κάμερα 8 megapixels που εξασφαλίζει καλύτερο τελικό αποτέλεσμα, ακόμη κι όταν ο φωτισμός είναι ανεπαρκής, «αιχμαλωτίζοντας» απόλυτα τη στιγμή, με χρώματα όλο ζωντάνια για ανεπανάληπτες selfies με συναίσθημα που μετουσιώνονται σε έργο Τέχνης ικανές να κρατήσουν στον χρόνο.

  • 4 Ανακαλύπτοντας τη μαγεία του bokeh effect

Για κάποιο λόγο έχασες αυτό που ήθελες να τραβήξεις. Έχει συμβεί σε πολλούς. Σωστά;  Περιχαρής πως θα αποτυπώσεις στην κάμερα ό,τι σε συγκίνησε στη στιγμή, τραβάς μία φωτογραφία εστιάζοντας σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Έντρομη ανακαλύπτεις αργότερα, όταν την κοιτάς με την ησυχία σου και στην άνεση του σπιτιού σου, ότι η μαγεία βρισκόταν ακριβώς παρά δίπλα από το σημείο που απαθανάτισες…. και τα βάζεις με τον εαυτό σου σκεπτόμενη πού είχες το μυαλό σου όταν αποφάσισες να το παίξεις… φωτογράφος! Τώρα με το νέο P9 και τη λειτουργία bokeh effect, χάρη στην τεχνογνωσία της Leica, όλα αυτά αποτελούν μακρινό παρελθόν. Πλέον, μπορείς άνετα να τραβάς όσες φωτογραφίες θέλεις και αργότερα αποφασίζεις πού θέλεις να δώσεις έμφαση, αλλάζοντας ανά πάσα στιγμή το σημείο εστίασης. Απλά μαγικό… Ένας Κόπερφιλντ της… τεχνολογίας στην υπηρεσία της αυτού μεγαλειότητας, του Huawei P9.