Τους θυμάστε; Πώς είναι σήμερα οι αγαπημένοι μας τηλεοπτικοί stars!

10 Αυγούστου 2013

Εσύ ποιες τηλεοπτικές σειρές έβλεπες; Και ποιοι ήταν οι αγαπημένοι σου πρωταγωνιστές; Οι ηθοποιοί που γνώρισαν την επιτυχία μέσα από αυτές, ακόμα και αν αυτή ήταν η πρώτη τους μεγάλη εμφάνιση, μεγάλωσαν, άλλαξαν και σήμερα απολαμβάνουν συχνά επιτυχία που και οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν ίσως να φανταστούν!

Ο Ryan Gossling, για παράδειγμα, ξεκίνησε την καριέρα του ως παιδάκι(ετών 11) στο Mickey Mouse Club» (ναι, το αμερικάνικο παιδικό show!) και σήμερα όλοι μιλάνε για το μεγάλο ταλέντο του Hollywood και έναν από τους πιο ωραίους άντρες της showbiz. O George Clooney, πάλι, ήταν ο sexy γιατρός της «Εντατικής» που με το που άφησε τα… νυστέρια, η καριέρα του απογειώθηκε! Όσο για την Jennifer Aniston, από τα «Φιλαράκια», σήμερα έχει μπει στην A- List των διάσημων celebrities (και όλοι ασχολούνται μαζί της από τις ταινίες της και πόσα βγάζει μέχρι τα μαλλιά της και το πότε… θα γεννήσει!)

Βεβαίως, και η ελληνική showbiz έχει τους τηλεοπτικούς της «αστέρες». Ο Αλέξης Γεωργούλης από τον «ωραίο και δύσκολο» του «Είσαι το ταίρι μου» έφτασε να πρωταγωνιστεί σε διεθνείς παραγωγές, ενώ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γράφει, σκηνοθετεί, παίζει και γενικά με ό,τι καταπιάνεται πια θεωρείται σίγουρη επιτυχία!

Ποιοι είναι, λοιπόν, οι αγαπημένοι μας stars και πόσο άλλαξαν μέσα στα χρόνια;