Τι πίνουν τα μοντέλα πριν βγουν στην πασαρέλα για να έχουν τέλεια επιδερμίδα!

6 Νοεμβρίου 2016
μοντέλα τι πίνουν τσάι

Τα μοντέλα στη πασαρέλα λάμπουν, και δεν είναι μόνο τα φώτα ή το μακιγιάζ τους που τους εξασφαλίζουν λάμψη. Είναι η σωστή περιποίηση στην οποία υποβάλλουν την επιδερμίδα τους και η φροντίδα που επιδεικνύουν μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Μια ματιά στα backstage των fashion shows στη διάρκεια των φθινοπωρινών fashion weeks οδήγησε τους προσεχτικούς παρατηρητές στην εξής διαπίστωση: όλα σχεδόν τα μοντέλα έπιναν τσάι! Για την ακρίβεια, οργανικό τσάι – και ειδικά ένα συγκεκριμένο brand ( το Big T New York, προϊόντα και ποικιλίες του οποίου μπορεί να αγοράσεις κανείς και online).

Τα κορίτσια της μόδας, λοιπόν, επέλεγαν να πιουν τσάι για να κρατήσουν ενυδατωμένη την επιδερμίδα τους, αντί για νερό ή ανθρακούχο που προκαλούν «φούσκωμα»- κάτι φυσικά που δεν ήθελαν, πριν ανέβουν στην πασαρέλα. Επίσης, οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες το τσαγιού βοηθούν πολύ την επιδερμίδα να δείχνει υγιής και λαμπερή.

Η no1 επιλογή των μοντέλων ήταν το τσάι με σταφίδες, κότζι μπέρι , μούρα και ροδοπέλα, αλλά αυτή φυσικά είναι μία ανάμεσα σε χιλιάδες συνδυασμούς και γεύσεις τσαγιού που υπάρχουν.

Τι πίνουν τα μοντέλα πριν βγουν στην πασαρέλα για να έχουν τέλεια επιδερμίδα! Τι πίνουν τα μοντέλα πριν βγουν στην πασαρέλα για να έχουν τέλεια επιδερμίδα!