Τι θα συμβεί στο σώμα σου αν κάνεις επί ένα μήνα crossfit!

2 Σεπτεμβρίου 2016

Το crossfit έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους γυμναστικής τα τελευταία χρόνια, καθώς συνδυάζει πολλές ασκήσεις (τρέξιμο, βάρη, ασκήσεις εδάφους κ.ά.), δυναμώνει το σώμα, τονώνει τους μύες και αδυνατίζει.

Αυτά, προφανώς, είχε στο μυαλό της η fitness editor του Popsugar, Jenny Sugar, και είπε να δοκιμάσει για ένα μήνα να κάνει συνεχώς crossfit. Έκανε, λοιπόν, 5 φορές την εβδομάδα μαθήματα crossfit και τα αποτελέσματα τα περιγράφει ...συγκλονιστικά! Ιδού, τι είδε να αλλάζει στο σώμα της:

1-    Έχασε αμέσως κιλά, τουλάχιστον 3.

2-    Έχασε λίπος από την κοιλιά! Όπως λέει, μπορεί να μην ήταν τεράστια η αλλαγή, αλλά το «σωσιβιάκι» μάζεψε.

3-    Έκανε «ποντίκια»! Δυνάμωσαν τα χέρια της και οι δικέφαλοι, και τη διαφορά παρατήρησαν κι άλλοι εκτός από την ίδια.

4-    Οι μηροί (μπούτια) της απέκτησαν καλλίγραμμο σχήμα!

5-    Τα οπίσθια της σηκώθηκαν! Και το παρατήρησε αμέσως ο άντρας της!

6-    Απέκτησε περισσότερη ενέργεια, και παρά το γεγονός ότι και πριν τα μαθήματα έτρεχε για γυμναστική κάθε πρωί, τώρα η ενέργεια που είχε, ιδίως μετά τα απογευματινά μαθήματα, ήταν τεράστια.

7-    Της μείωσε την πείνα. Και επίσης της έδωσε κίνητρο να τρώει καλύτερα.

8-    Εξαφανίστηκαν οι κιρσοί της.

9-    Έγινε πιο δυνατή. Όπως λέει, μπορούσε να σηκώσει πολύ περισσότερα βάρη και να ανταπεξέλθει στις δουλειές του σπιτιού που απαιτούσαν βάρη καλύτερα.

10- Αυξημένη αυτοπεποίθηση: "Το να βλέπεις μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να πετυχαίνεις πραγματικά τον στόχο σου,  με άλλαξε. Έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση και είμαι πιο ευτυχισμένη."

Να και η Jenny Sugar!

1-month-CrossFit