Τα beauty trends που ανήκουν στο παρελθόν!

11 Σεπτεμβρίου 2016

Πολλές τάσεις στην ομορφιά είναι διαχρονικές και κλασικές. Το καρέ χτένισμα, τα καλοσχηματισμένα νύχια ή οι γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ μοιάζουν να μην φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Υπάρχουν, όμως, και κάποιες τάσεις που ήρθαν για να φύγουν ακόμα κι αν πολλοί δεν το έχουν καταλάβει ακόμα. Ανακάλυψε ποιες τάσεις είναι πλέον παρελθόν:

Βερνίκι νυχιών σε έντονη απόχρωση

Το neon κίτρινο κάποτε το έβλεπες παντού. Πλέον το nude και το παστέλ δείχνουν πόσο ξεπερασμένα είναι τα έντονα χρώματα.

 

Ξυρισμένο κεφάλι

Το έκαναν σχεδόν όλες οι εναλλακτικές σταρ του Hollywood –αν και παράδοξος χαρακτηρισμός- και κουραστήκαμε. Πλέον προσπαθούν να τα μακρύνουν κι είναι δύσκολο αφού και τα extensions είναι πια passé.

 

Extensions

Είναι προτιμότερο να κάνεις ένα κλασικό καρέ παρά να μακρύνεις το μαλλί σου χρησιμοποιώντας extensions! So last year!

 

Βλεφαρίδες-αράχνη

Έντονες βλεφαρίδες και χωρισμένες με πολλά στρώματα μάσκαρα! Κάποτε ήταν στη μόδα αλλά πλέον έχουν δώσει τη θέση τους στο πιο natural αποτέλεσμα.

 

Το ροζ της πριγκίπισσας στα χείλη σου

Κάποτε το φορούσαν όλες και θύμιζε τσιχλόφουσκα στα χείλη μας. Πλέον τα κραγιόν σου έχουν πιο nude ή πιο σκούρες αποχρώσεις.

 

Λεπτά φρύδια

Κάποιες ακόμα προσπαθούν να τα μακρύνουν. Η Cara Delevingne έκανε μόδα τα έντονα φρύδια και πλέον οι beauty experts έχουν καταλήξει ότι ένα φυσικό αποτέλεσμα δείχνει το πρόσωπο πιο φρέσκο!