Τα ankle boots της άνοιξης είναι εδώ: Και είναι υπέροχα!

2 Φεβρουαρίου 2017
ankle + boots

Όχι, δεν έχουμε ακόμα άνοιξη! Μη σε γελά ο (προσωρινός) ήλιος, και μη νομίζεις ότι ακόμα κι όταν μπούμε την εποχή της ...αναγέννησης της φύσης, ο Μάρτης θα είναι ευγενικός μαζί μας. Έχουμε, δηλαδή, ακόμα δρόμο πριν φτάσουμε στα ανοιξιάτικα looks. Όμως οι τάσεις έχουν ήδη φτάσει… και καλό είναι, σιγά- σιγά, να αρχίσουμε να γνωριζόμαστε μαζί τους!

Εξάλλου, για τη μετάβαση από τα χειμερινά στα ανοιξιάτικα θα χρειαστούμε καιρό και αρχικά είναι κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμπας που βοηθήσουν στη σταδιακή αλλαγή των outfits. Βήμα πρώτο, ας πούμε, αλλάζουμε τις μπότες με μποτίνια και ankle boots.

Τα ankle boots της άνοιξης δεν είναι μακριά από εκείνα του χειμώνα: εδώ θα βρεις και πάλι τα sock boots, την τάση που ξεκίνησε από πέρυσι, αλλά και τις λευκές μπότες που έγιναν από νωρίς φέτος trend. Στη ζωή μας, φέτος την άνοιξη, αλλά και τώρα!, θα μπουν για τα καλά τα μποτίνια με ζακάρ ή μπροκάρ σχέδια, που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στις συλλογές διάσημων και μη shoe brands, ενώ ετοιμαζόμαστε να φορέσουμε και lace up ankle boots, που είναι σίγουρα πολύ στιλάτα! Επιστρέφουν, επίσης τα kitten heels μποτάκια, ενώ τα metallic συνεχίζουν από το χειμώνα να μας απασχολούν και την άνοιξη.

Πάμε να δούμε τα 7 ζευγάρια ankle boots που θα σε βοηθήσουν να περάσεις από τον χειμώνα στην άνοιξη (και τα οποία μπορείς, φυσικά, να αρχίσεις να φοράς από τώρα!):

1- Sock boots/ ή αλλιώς μποτίνια που εφαρμόζουν στο πόδι σαν κάλτσα.

https://instagram.com/p/BPhEGOwB-Bd/

2- Lace-up/ τα ankle boots κορδόνια γίνονται must.

3-  Jacquardή μπροκάρ, είναι η απόλυτη τάση της σεζόν.

4-Λευκές/ Το χρώμα που έκανε τα μποτίνια να δείχνουν σικάτα.

5- Kitten Heels/ Το κοντό τακουνάκι θα αναβαθμίσει τα looks της άνοιξης.

6-Πλατφόρμες/ φρόντισε να είναι... jumbo, μετράνε πολύ!

https://instagram.com/p/BNPJGqejoYO/

7- Metallic/  η glam επιλογή σου.