Τα 5 trends στις τσάντες, στα οποία δεν μπορούν να αντισταθούν τα fashion girls!

27 Μαρτίου 2017
τάσεις + τσάντες

Οι «μόδες» έρχονται και φεύγουν. Και ξαναέρχονται. Τη φετινή, λοιπόν, σεζόν τα κορίτσια της μόδας αποφάσισαν ότι θα δώσουν την ψήφο τους σε περισσότερες από μία τσάντες, και τις έκαναν ήδη τάση!

Έτσι, ανάμεσα στις τσάντες που θα δεις πολύ να κυκλοφορούν και να φοριούνται φέτος είναι : α. οι basket bags (οι τσάντες, δηλαδή, που μοιάζουν με καλάθια), που είναι μια εξαιρετική επιλογή για το καλοκαίρι, β. οι τσάντες με μεταλλικές λεπτομέρειες, που σίγουρα κάνουν εντύπωση και δεν περνούν απαρατήρητες, γ. οι backpacks, που ούτως ή άλλως παραμένουν στη μόδα, απλά αποκτούν κάθε φορά, πιο νέα, μοντέρνα σχήματα, δ. οι τσάντες –χιαστί, ιδανικές γι’ αυτή την εποχή, και το καλοκαίρι, που φέτος μπορούν να φορεθούν ακόμα και δεμένες στη μέση για να κάνουν εντύπωση, ε. οι στρογγυλές τσάντες, που όσο πιο απλές, τόσο πιο φινετσάτες και μοντέρνες!

Ρίξε μια ματιά στις τάσεις της σεζόν, πάρε ιδέες και αναζήτησε στις συλλογές των καταστημάτων τις τσάντες που σου ταιριάζουν, ανταποκρίνονται στο budget σου και πραγματικά αγάπησες:

1- Οι basket bags (τσάντες - καλάθια)

View this post on Instagram

Let the sun in ☀️ #cultgaia

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia) on

2- Οι τσάντες με μεταλλικές λεπτομέρειες

https://instagram.com/p/BRN8KmbgBkH/

3- Οι backpacks

4- Οι χιαστί τσάντες

View this post on Instagram

Coming oh-so soon... #MercedesCastillo #SS17

A post shared by Mercedes Castillo (@mercedescastillo) on

5- Οι στρογγυλές τσάντες