Τα 5 καλύτερα τραγούδια των Last Shadow Puppets!

5 Ιουνίου 2016
Last Shadow Puppets

H μεγάλη μέρα έφτασε! Χιλιάδες κορίτσια που περίμεναν τον Alex Turner και τον φίλο του τον Miles Κane να μας επισκεφτούν, επιτέλους θα ικανοποιήσουν την επιθυμία τους και θα δουν ζωντανά τους Last Shadow Puppets σήμερα 5 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Rockwave Festival στη Μαλακάσα. Λίγο πριν από αυτούς θα εμφανιστούν επίσης οι Dropkick Murphys, οι Turbonegro κ.α., στην πρώτη σημαντική συναυλιακή ημέρα του φετινού καλοκαιριού.

Παρ' όλο που ο Τurner είχε σημειώσει επιτυχία με τους Arctic Monkeys ήδη από το 2005, ήταν οι Last Shadow Puppets που θα αποκάλυπταν το 2008 την πιο σοφιστικέ πλευρά του ως μουσικός, καθώς και την μεγάλη γοητεία που ασκεί στα κορίτσια. Μαζί με τον κολλητό φίλο και πρώην συγκάτοικό του Miles Kane, εκείνη την εποχή έμοιαζαν με τους Beatles. Τώρα, μετά την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους με το άλμπουμ "Everything you 've come to expect", θυμίζουν περισσότερο Ιταλούς μαφιόζους σε διάλειμμα από τα καθήκοντά τους...

Λίγο πριν τους δούμε live στη σκηνή του Terra Vibe, ακούμε 5 από τα καλύτερα τραγούδια τους, με την ευχή να τα παίξουν όλα ζωντανά!

 

 5. Miracle Aligner

Το τελευταίο τους single - και το videoclip που απεικονίζει ιδανικά το bromance των δύο μελών του γκρουπ.

4. Meeting place

Aκούγεται σαν να βγήκε από 60's δίσκο του Scott Walker και περιλαμβάνει στο ρεφρέν του τον αγαπημένο στίχο "με συγχωρείς που σε γνώρισα, darling".

3. The Dream Synopsis

Το καλύτερο κομμάτι από τον τελευταίο τους δίσκο, από αυτά που μόνο ο Alex ξέρει να γράφει.

2. Standing next to me

Η μεγαλύτερή τους επιτυχία και αυτό που περιμένουν να ακούσουν όλοι, εκεί προς το τέλος του live. Βγαλμένο από το σύμπαν των Beatles.

1 Μy mistakes were made for you

Σύνθετο στιχουργικά και πλούσιο στην ενορχήστρωσή του, παραμένει το καλύτερο τραγούδι τους και το αγαπημένο των αληθινών fans.