Τα 3 βήματα που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πυκνές βλεφαρίδες

6 Μαρτίου 2020

Δίνουν ένταση στο βλέμμα μας, είναι από τα σημεία που τονίζουμε ακόμα και όταν δεν θέλουμε να κάνουμε full make up, ενώ ένας από τους beauty στόχους μας για το 2020 τις αφορά. Ο λόγος για τις βλεφαρίδες μας και για το πώς θα καταφέρουμε να τις δυναμώσουμε και να τις κάνουμε να φαίνονται πιο πυκνές.

Εάν δεν θέλετε να τοποθετήσετε στα βλέφαρα σας extensions ή οι πολλές στρώσεις mascara δεν είναι του στιλ σας, don’t panic. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα τρόποι να αποκτήσουμε πυκνές βλεφαρίδες και το βλέμμα που έχουμε ονειρευτεί.

Αρκεί να ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα:

#1
Προσθέστε στη beauty ρουτίνα σας έλαια

Το ελαιόλαδο ή το καστορέλαιο είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε καθώς περιέχουν βιταμίνη Ε, αλλά και βοηθούν στην καταπολέμηση των μικροοργανισμών που υπάρχουν στις βλεφαρίδες και τις εμποδίζουν να αναπτυχθούν. Προσθέστε στη συλλογή σας ένα από αυτά τα έλαια και χρησιμοποιήστε τα κάθε βράδυ πριν τον ύπνο. Αφού έχετε καθαρίσει την επιδερμίδα σας, τοποθετήστε μερικές σταγόνες από το έλαιο σε μία μπατονέτα και περάστε τις ρίζες των βλεφαρίδων σας. Το επόμενο πρωί ξεπλύνετε καλά τα βλέφαρα σας.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.