Τα 15 πρώτα στιλάτα σορτς της άνοιξης μας στέλνουν για ψώνια!

20 Απριλίου 2016
Τα 15 πρώτα στιλάτα σορτς της άνοιξης είναι εδώ!

Αν είσαι από τα κορίτσια ή τις γυναίκες που λατρεύουν το καλοκαίρι και περιμένουν πως και πως τη στιγμή για να ανεβάσουν τα χειμωνιάτικα στο πατάρι και να κατεβάσουν τα mini φορέματά τους, τις αέρινες maxi φούστες σου και τα μοντέρνα σορτς τους, που θα φοράνε για τους υπόλοιπους τέσσερις με πέντε μήνες, τότε σίγουρα θα σε ενδιαφέρει η shopping list που ετοιμάσαμε και περιλαμβάνει τα 15 πρώτα στιλάτα σορτς της άνοιξης.

Ακόμη κι αν δεν νιώθεις έτοιμη να τα φορέσεις με τα σανδάλια σου και ένα τιραντάκι, έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς για τις καθημερινές εμφανίσεις σου. Συνδύασε το μονόχρωμο ή printed σορτς σου με ένα πουκάμισο που θα δέσεις με κόμπο στο ύφος του αφαλού ή προτίμησε έναν πιο σοφιστικέ συνδυασμό με t-shirt και μακρύ γιλέκο.

Τα υφάσματινα σορτσάκια σου είναι εξίσου μοντέρνα με τα τζιν σου κι έτσι μπορείς να τα προτιμήσεις για κάθε look σου. Το πιο σημαντικό είναι να μην το παρακάνεις με το μήκος που θα επιλέξεις. Φρόντισε τα πιο κοντά να τα αφήσεις για τις εμφανίσεις σου στην παραλία. Όσο για το γραφείο, προτίμησε κάποια σχέδια σε πιο φαρδιά γραμμή, ελάχιστα πιο μακριά, ώστε να θυμίζουν βερμούδα.

Ρίξε μια ματιά στη λίστα μας και πάρε τις καλύτερες ιδέες για τις αγορές σου. Μπορείς να αποκτήσεις κάποια από τα κομμάτια, πατώντας στο ενεργό link κάθε λεζάντας.