Τα σεξουαλικά μυστικά των stars! Πότε, πού και με ποιόν έκαναν σεξ για πρώτη φορά

22 Ιανουαρίου 2014

Δεν είναι εύκολο να μιλάς δημοσίως για τη σεξουαλική σου ζωή, πόσω μάλλον όταν είσαι διάσημος. Και όμως κάποιοι εκπρόσωποι της showbiz το έχουν κάνει!

Πολλοί, λοιπόν, είναι αυτοί που αποκάλυψαν σε ποια ηλικία έκαναν έρωτα για πρώτη φορά, κάποιοι μάλιστα μίλησαν με περισσότερες λεπτομέρειες λέγοντας με ποιον "πήγαν",  περιγράφοντας αν ήταν καλά ή άσχημα ή εξηγώντας ότι  περίμεναν να... παντρευτούν!

Oι περισσότεροι, πάντως, έχασαν την παρθενιά τους στην εφηβεία, αλλά υπάρχουν celebrities που την έχασαν πολύ νωρίς- στα 12(!)- και άλλοι πολύ αργά-στα 27(!).

Ας δούμε τι αποκαλύπτουν οι ίδιοι:

Angelina Jolie: Η ηθοποιός έχασε την παρθενιά της στα 14 και μάλιστα περιγράφει ότι χάραξε τα χέρια τους- τα δικά της και του παρτενέρ της- με ένα μαχαίρι, για να ματώσουν και να νιώσουν πιο δεμένοι (!)

Johnny Depp: Ο ηθοποιός είναι σεξουαλικά ενεργός από την ηλικία των 13 ετών.

Britney Spears: Η μαμά της αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια έχασε την παρθενιά της σε ηλικία 14 ετών στο γυμνάσιο με ένα παίκτη της ομάδας football.

Brooke Shields: Ήταν 22 χρονών όταν έχασε την παρθενιά της, αλλά όπως θα δηλώσει «μετάνιωσα που περίμενα τόσο καιρό».

Celine Dion: Έκανε πρώτη φορά έρωτα στις 30 Απριλίου του 1988, ήταν 20 ετών και συνέβη με το μέλλοντα σύζυγο της Reene Angelil.

Chris Martin: Ο frontman των Goldplay και σύζυγος της Gynewth Paltrow έκανε σεξ πρώτη φορά όταν ήταν 22 ετών. Όπως θα εξηγήσει «υπήρχαν θέματα θρησκευτικού τύπου και τέτοιες μαλ… Και ήμουν και δύσκολος με τα κορίτσια!»

Fergie: Έκανε σεξ πρώτη φορά στα 18, αλλά όπως είπε «το σκέφτηκα πολύ»

Daniel Radcliffe: Η πρώτη του φορά ήταν στην ηλικία των 16 με μια πολύ μεγαλύτερη του γυναίκα, όπως θα πει.

Jessica Simpson: Η ηθοποιός περίμενε να παντρευτεί για να κάνει σεξ και αυτό συνέβη στην ηλικία των 22 ετών όταν παντρεύτηκε τον Nick Lachey.

Matthew Fox: «Ήμουν 12 χρονών όταν έκανα πρώτη φορά σεξ με μια κοπέλα δυο χρόνια μεγαλύτερή μου. Δεν ήταν η πρώτη της φορά!»

Khloe Kardashian: Έκανε σεξ πρώτη φορά στην ηλικία των 14 και χαρακτήρισε τον άνθρωπο με τον οποίο το έκανε «εκμεταλλευτή».

Kim Kardashian: Η πρώτη της φορά ήταν όταν ήταν 14 ετών!

Megan Fox: Ήταν 17 χρονών όταν έχασε την παρθενιά της, ωστόσο εκείνη τη πρώτη φορά την θυμάται ως κάτι όμορφο καθώς ήταν ερωτευμένη με το αγόρι που το έκανε.

Matthew McConaughey: Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ πρώτη φορά στην ηλικία των 15, αρνήθηκε όμως να μπει σε λεπτομέρειες.

Rosario Dawson: «Δεν έκανα σεξ πριν κλείσω τα 20. Φοβόμουν μήπως γίνω μαμά στην εφηβεία»

John Stamos: Έχασε την παρθενιά του στην ηλικία των 17 κάνοντας σεξ με την αδελφή ενός φίλου του.

Adriana Lima: To διάσημο supermodel περίμενε να παντρευτεί για να κάνει σεξ και αυτό συνέβη όταν παντρεύτηκε τον Marko Jaric στην ηλικία των 27 ετών!

 Επιμέλεια: Δήμητρα Βγενοπούλου (dimitrav@joymedia.gr)