Τα πιο όμορφα σπίτια που θα βρεις στο Airbnb

29 Ιανουαρίου 2018
Airbnb

Το Airbnb κάνει μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και μοιράζεται φωτογραφίες από τα σπίτια που συγκέντρωσαν τα περισσότερα likes στο Instagram

Θα μπορούσαμε να χαζεύουμε με τις ώρες μαγευτικούς προορισμούς και πανέμορφα καταλύματα ανά τον πλανήτη. Το Airbnb, η πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να αναζητήσουν και να νοικιάσουν δωμάτια και σπίτια για διακοπές, σ' όλο τον κόσμο, το γνωρίζει αυτό και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram θέλησε να μοιραστεί μαζί μας εικόνες από τα πιο δημοφιλή καταλύματά της (στο Instagram) για τη χρονιά που μας πέρασε. Ανάμεσά τους θα βρεις από "δενδρόσπιτα" και καλύβες στο δάσος μέχρι παραθαλάσσια σπίτια και διαμερίσματα στο Παρίσι.

Αυτά είναι τα 10 καταλύματα που συγκέντρωσαν τα περισσότερα likes το 2017:

1- Tye Haus – A-Frame Cabin, Skykomish, Washington, Η.Π.Α.: Αυτή η καλύβα στο δάσος συγκέντρωσε τα περισσότερα likes για το 2017.

2- The Little Owl Cabin at Mt. Rainier, Packwood, Washington, Η.Π.Α.: Άλλη μια καλύβα βρέθηκε ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς του 2017.

3- Honeymoon House on Superior Pebble Beach, Lutsen, Minnesota, Η.Π.Α:  Με θέα στη λίμνη Σουπίριορ, στα σύνορα της Βόρειας Αμερικής με τον Καναδά.

4- Best Place in the Heart of Downtown Tulum, Μεξικό.

5-  Secluded Intown Treehouse: Part I, Atlanta, Georgia, Η.Π.Α.: Πολυτελές "δενδρόσπιτο" στην Ατλάντα.

6- Vondel House, Amsterdam, Ολλανδία.

7- Secluded Intown Treehouse: Part II, Atlanta, Georgia, Η.Π.Α: Το "δενδρόσπιτο" στην Ατλάντα έκλεψε ξανά τις καρδιές των επισκεπτών- και των followers.

8-Charming & Cozy Paris Apartment, Γαλλία: Με θέα στη «Βασιλική της Ιερής Καρδίας» στη Μονμάρτη.

9-‘Cliff House’- Stunning Waterfront Position, Mollymook, New South Wales, Αυστραλία: Μπορείς να δεις δελφίνια και φάλαινες από το παράθυρό του και να κάνεις σερφ στην παραλία.

10-Prime 3 Story Cape Town Penthouse, Νότια Αφρική: Διαμέρισμα με μοναδική θέα στην πόλη του Κέιπ Τάουν.