Αυτά είναι τα κολάν που θα φορέσουμε τη φετινή άνοιξη

1 Μαρτίου 2018
κολάν

Ποια κολάν θα φορέσουμε φέτος την άνοιξη

Τα αθλητικά κολάν δεν προορίζονται πια μόνο για τις εμφανίσεις μας στο γυμναστήριο. Έχουν πάρει μια θέση στη γκαρνταρόμπα μας ως κομμάτια που μπορούν να εξυπηρετήσουν casual αθλητικές εμφανίσεις και στιλάτα athleisure looks, και να κάνουν statement σ’ ένα sporty outfit.

Γι’ αυτό και όπως θα έχεις παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια τα κολάν, ή leggings, έχουν αρχίσει να αποκτούν σχέδια και χρώματα που ξεφεύγουν από την κλασική εικόνα ενός αθλητικού παντελονιού. Από τη μία, βεβαίως, αυτό έχει να κάνει με την αναβάθμιση του healthy lifestyle, αφού όλο και περισσότερα κορίτσια δίνουν έμφαση στη γυμναστική και τη διατροφή τους, ως μέρος αυτής της επιλογής, και άρα περνούν πολλές ώρες στα γυμναστήρια, και από την άλλη έχει να κάνει με την ανάδειξη του αθλητικού στιλ σε εμφάνιση που μπορεί να εξυπηρετήσει outfits πέρα από τους καθαρά αθλητικούς σκοπούς.

Εξάλλου, τα κολάν είναι εξαιρετικά άνετα και με μια φούτερ μπλούζα ή ένα t-shirt και αθλητικά είναι η τέλεια επιλογή μας για χαλαρά Σαββατοκύριακα, είτε μείνουμε σπίτι είτε βγούμε για πρωινή βόλτα.

Η μόδα , λοιπόν, στα κολάν είναι γεγονός και φέτος την άνοιξη, όπως εξηγεί Jenn Bandier, ιδρύτρια του sportswear brand Bandier, στο WhoWhatWear, «Τα printed leggings έχουν γίνει βασικά κομμάτια της αθλητικής γκαρνταρόμπας μας. Ειδικά φέτος, είναι εξαιρετικά δημοφιλή τα έντονα floral prints».

Όμως, στις συλλογές με κολάν ανακαλύψαμε και ένα ακόμα δημοφιλές print: τα αστέρια!

Ό,τι και να επιλέγεις, ό,τι και να σου αρέσει, θα είσαι in fashion.

Ιδού κάποιες επιλογές από ελληνικά και ξένα brands:

1- Glutten Free Leggings

View this post on Instagram

Open your ❤.. its FRIDAY! ✨?

A post shared by GLUTENFREELEGGINGS (@glutenfreeleggings) on

View this post on Instagram

Check out our final sales @wecreateharmony ✌️️

A post shared by GLUTENFREELEGGINGS (@glutenfreeleggings) on

2- Bandier

3-Kiwi Fashion

4- Onzie

5- Marmalady Clothing Bar

6- Terez

View this post on Instagram

That New New Rose Gold ?✨ Edition

A post shared by T E R E Z (@terez) on

7- Tory Sport