Πώς να φορέσεις φλατ παπούτσια τον χειμώνα χωρίς να παγώσεις

8 Ιανουαρίου 2018
φλατ παπούτσια

Ο χειμώνας βάζει κανόνες ως προς τα παπούτσια που μπορούμε να φορέσουμε. Το κρύο δεν επιτρέπει γενναίες επιλογές - διαφορετικά κινδυνεύεις με ...γενναίο κρύωμα! Οι μπότες είναι η νούμερο ένα επιλογή, όπως και τα μποτάκια, ενώ στη βροχή επιβάλλονται γαλότσες και γαλοτσάκια.

Στη χώρα μας, όμως, ο χειμώνας συχνά μας χαρίζει μέρες ηλιοφάνειας και μας επιτρέπει, έστω και προσωρινά, να απολαύσουμε λίγο πιο ανάλαφρα κομμάτια στις εμφανίσεις μας. Αυτές, λοιπόν, τις μέρες με τον ήλιο ή τον ήλιο με δόντια ή έστω με τη συννεφιά, μπορείς να τις εκμεταλλευτείς και να φορέσεις τα αγαπημένα σου φλατ στη δουλειά ή τη βόλτα σου.

Για να εξασφαλίσεις, όμως, ότι δεν θα κρυώσεις, μπορείς να φορέσεις τις μπαλαρίνες ή τα loafers σου με τους εξής τρόπους:

1- Επένδυσε σε furry φλατς: Τα φλατ με επένδυση γούνας, με πιο δημοφιλή παπούτσια της κατηγορίας τα ξώφτερνα loafers με γούνα, είναι μια στιλάτη και safe επιλογή.

2- Φόρεσέ τα με χαριτωμένες κάλτσες: Οι κάλτσες έχουν γίνει μια μοδάτη επιλογή και μπορείς άνετα να τις αξιοποιήσεις σ' ένα καθημερινό casual outfit.

3- Φόρεσέ τα με τα καλσόν σου: H πιο κλασική λύση, βεβαίως, είναι να τα φορέσεις με τα καλσόν σου, μπορείς μάλιστα να ξεφύγεις από τις κλασικές επιλογές με μαύρο καλσόν και να επενδύσεις σε πολύχρωμα, με σχέδια ή πουά καλσόν.

Via Pinterest

Via Pinterest

https://instagram.com/p/BbsBTDEA9cx/

4- Διάλεξε ένα ζευγάρι loafers: Είναι πιο «κλειστά» από τις μπαλαρίνες και θα κρατήσουν τα πόδια σου πιο ζεστά.

5- Φρόντισε ώστε το παντελόνι σου να καλύπτει τους αστραγάλους: Μια εντελώς πρακτική λύση είναι να φορέσεις τα φλατ παπούτσια σου με παντελόνια που θα καλύπτουν τους αστραγάλους σου, ώστε να μην κρυώνεις.