Πώς να κάνεις τις βλεφαρίδες σου πιο υγιείς και πυκνές

5 Απριλίου 2018
βλεφαρίδες

Κάνε τις βλεφαρίδες σου πιο πυκνές μόνη σου χωρίς κόπο

Μια καλή mascara σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τις βλεφαρίδες σου να φανούν μεγαλύτερες, μακρύτερες και πυκνότερες κάνοντας έτσι το βλέμμα σου πιο έντονο και πιο εντυπωσιακό. Τι θα έλεγες όμως εάν μπορούσες να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα χωρίς κάποιο προϊόν;

Κι’ όμως υπάρχουν κάποια tips - tricks που μπορούν να κάνουν τις βλεφαρίδες σου πυκνότερες. Πριν λοιπόν δοκιμάσεις κάποια ακριβή μέθοδο για να δώσεις βάθος και ένταση στο βλέμμα σου δοκίμασε αυτές τις απλές τεχνικές για να φροντίσεις τις βλεφαρίδες σου κρατώντας τες υγιείς και πυκνές αλλά βοηθώντας παράλληλα να βγουν καινούργιες!

Φρόντισε τη διατροφή σου
Συμπεριέλαβε στη διατροφή σου τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη και βιταμίνες. Ενώ η κατανάλωση βιταμίνης Β και Ω3 θα συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη των μαλλιών και των βλεφαρίδων σου.

Βάλε λάδι στις βλεφαρίδες σου
Ένας τρόπος για να δεις άμεσα διαφορά στις βλεφαρίδες σου και στην πυκνότητα τους είναι να βάζεις - απλώνεις κάθε βράδυ μετά το ντεμακιγιάζ σου, στα μάτια σου με ένα βαμβάκι, λίγο καστορέλαιο, λάδι καρύδας, ελαιόλαδο και aloe Vera. Ακολούθησε αυτή την «τελετουργία» για 2 μήνες και θα δεις εκπληκτικά μεγάλη διαφορά.

«Τρίμαρε» λίγο τις βλεφαρίδες σου
Σίγουρα η ιδέα του να βάλεις ένα ψαλίδι κοντά στα μάτια σου και να κόψεις τις άκρες των βλεφαρίδων σου δεν είναι και το ιδανικότερο που μπορείς να σκεφτείς! Κι’ όμως σύμφωνα με beauty experts το να κόβεις λίγα χιλιοστά τις άκρες των τριχών σου κάθε 3 μήνες πρόκειται να τις βοηθήσει στο να γίνουν δυνατότερες αλλά και να μακρύνουν γρηγορότερα!

Κάνε μασάζ στα βλέφαρα σου
Το να κάνεις μασάζ στο βλέφαρο σου κοντά στο σημείο των βλεφαρίδων βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή αλλά και στην καλύτερη αιμάτωση του σημείου με αποτέλεσμα οι βλεφαρίδες να μακραίνουν γρηγορότερα!

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας