Πώς μπορείς να κουρευτείς μετά από ένα χωρισμό- χωρίς να το μετανιώσεις!

6 Μαρτίου 2017

Το έχεις δει να συμβαίνει πολλές φορές, πιθανά το έχεις κάνει εσύ η ίδια: οι γυναίκες που χωρίζουν κόβουν τα μαλλιά τους! Συχνά, μάλιστα, οι αλλαγές είναι δραστικές και μια μακρυμάλλα μπορεί να εμφανιστεί μ’ ένα καρέ ή αγορίστικο, κάνοντας μια εμφάνιση – έκπληξη!

Πάρε για παράδειγμα, την Kate Perry που μόλις χώρισε με τον Orlando Bloom! Λίγες μέρες μετά την είδηση του χωρισμού, εμφανίστηκε μ’ ένα ασύμμετρο pixie cut- ίδιο σχεδόν με εκείνο της Miley Cyrus- και, βεβαίως, έκανε όλους να μιλήσουν για after break up haircut!

Η τραγουδίστρια πριν...

...και μετά

Οι ψυχολόγοι εξηγούν ότι η κίνηση αυτή συνδυάζεται την υποσυνείδητη ανάγκη μας για «αλλαγή κεφαλαίου» στη ζωή μας. Τα κουρέματα σηματοδοτούν αυτή την αλλαγή και μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις απελευθερωμένη και ότι κάνεις μια νέα αρχή.

Για όλους αυτούς τους λόγους, μια γυναίκα, φρεσκοχωρισμένη, συχνά θα σπεύσει στο κομμωτήριο για να ζητήσει το διαφορετικό hair look και θα καταλήξει μια άλλη. Ωστόσο, εσύ πριν μπεις και κάτσεις με φόρα στην καρέκλα του κομμωτή, σκέψου καλά τι αλλαγή είναι αυτή που θέλεις να κάνεις. Γιατί μπορεί από τα μακριά να πας στα (πολύ) κοντά, αλλά αυτό ίσως να μην είναι ένα κούρεμα που σου ταιριάζει- και σύντομα να το μετανιώσεις! Υπάρχουν ενδιάμεσα στάδια (μήκη) που μπορείς να δοκιμάσεις και να δείχνεις άλλη – όπως πάντα υπάρχει και η επιλογή να συνδυάσεις το κούρεμά σου με μια ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών σου!

Να, τι μπορείς να δοκιμάσεις:

1- Ένα ωραίο bob με φράντζα

bob

2- Κράτα τα μακριά σου μαλλιά, αλλά κόψε αφέλειες

fringe

3-Δοκίμασε ένα πολύ κοντό καρέ, λίγο πριν το pixie

kare

4- Μπορείς να κάνεις ένα μακρύ καρέ με φιλάρισμα

long

5- Ή μπορείς να κάνεις ένα μακρύ καρέ με αφέλειες

bob-ringe