Πού βρίσκεται το νέο παγοδρόμιο της Αθήνας;

8 Δεκεμβρίου 2015
παγοδρόμιο

Πολλές φορές χρειάζεται να σπάσεις τον πάγο. Άλλες πάλι να περπατήσεις σε αυτόν. Με τον χειμώνα να μπαίνει για τα καλά και τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν, ένα νέο παγοδρόμιο μας περιμένει να πατινάρουμε στην πίστα του - και βρίσκεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Το πιο γιορτινό παγοδρόμιο της πόλης στεγάζεται στο σκεπαστό αίθριο της Νέας Πτέρυγας και θα φιλοξενεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου μικρούς και μεγάλους που θέλουν να πατινάρουν ελεύθερα υπό τους ήχους της μουσικής!

Κίνδυνος δεν υπάρχει: Στην παγοπίστα θα βρίσκεται συνεχώς εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο θα δίνει συμβουλές για την ασφάλεια των επισκεπτών και θα τους εξηγεί στους αρχάριους τις βασικές τεχνικές πατινάζ. Για όσους ενδιαφέρονται για κάτι πιο εξειδικευμένο, στον χώρο θα υπάρχουν και έμπειροι προπονητές οι οποίοι παραδίδουν ιδιαίτερα μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ.

Η παγοπίστα έχει έκταση 375 τ.μ. και καλύπτεται πλήρως από ειδικό στέγαστρο, έτσι ώστε οι επισκέπτες να πατινάρουν υπό όλες τις καιρικές συνθήκες. Στο καφέ κοντά στο παγοδρόμιο, γονείς και συνοδοί μπορούν παρακολουθούν τους πατινέρ απολαμβάνοντας ζεστά ροφήματα, χριστουγεννιάτικο ζεστό κρασί, ποτό και σνακ.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα, τηλ. 210 7282000