Ποιος θα είναι ο νέος James Bond;

4 Ιουνίου 2016
James Bond

Εκεί που τον είχαμε πια συνηθίσει, μας τον παίρνουν. Ο Daniel Craig δεν θα υποδυθεί τον πράκτωρ 007 στην επόμενη ταινία του James Bond, την ώρα που τα σενάρια για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του δίνουν και παίρνουν.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες φαβορί θεωρούταν ο Tom Hiddleston. Σε πρόσφατη συνέντευξή του όμως, ο σκηνοθέτης της τελευταίας ταινίας του James Bond, Sam Mendes, φρόντισε να θολώσει το τοπίο: "Mπορώ να σας εγγυηθώ πως ό,τι κι αν γίνει, δεν θα είναι αυτό που περιμένετε" δήλωσε ο Mendes, ξεκαθαρίζοντας πως η επιλογή ανήκει εξ ολοκλήρου στην παραγωγό Barbara Broccoli.

10 χρόνια μετά την ανάληψη των "καθηκόντων" του πράκτορα από τον Daniel Craig στην ταινία "Casion Royale", αρκετά πρόσωπα έχουν ακουστεί ως πιθανοί αντικαταστάτες του: Πέρα από τον Hiddleston, πιθανοί μελλοντικοί πράκτορες είναι οι Aidan Turner, Idris Elba, Damian Lewis αλλά και ο σταρ του Billy Elliot, Jamie Bell.

Όποιος και να αναλάβει τελικά, το σίγουρο είναι πως ο Sam Mendes δεν θα καθίσει αυτή τη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Που σημαίνει πως, με νέο πρωταγωνιστή και νέο σκηνοθέτη, ο James Bond θα επιστρέψει αρκετά διαφορετικός!

Ο ηθοποιός Tom Hiddleston, που μέχρι πρότινος θεωρούταν φαβορί για τον ρόλο.