Ο Gus επέστρεψε με 4 cooking tips – φωτιά!

2 Σεπτεμβρίου 2015

Που είναι τα μωρά μου; Εεεεε;  Που; Δεν σας ξέχασα, ήρθα φρέσκος σαν μαϊντανός και πιο άσπρος από σαντιγί, για να σας δώσω τα φώτα μου και να μοιραστώ τα μυστικά μου.

  • Δεν σου έχω πει όταν βράζεις μακαρόνια να μη βάζεις ελαιόλαδο στην κατσαρόλα; Έτσι δυσκολεύεις τη σάλτσα να κολλήσει στα ζυμαρικά!
  • Πριν σοτάρεις τον κιμά, να τον τυλίγεις σε χαρτί κουζίνας να απορροφήσει την υγρασία πριν έρθει σε επαφή με το καυτό λάδι, διαφορετικά θα χάσει το ωραίο καφέ χρώμα του και τη γεύση του.
  • Για να κόψεις μπέικον ή πανσέτα, χωρίς να γίνουν τα νεύρα σου τσατάλια, βάλ’ τα στην κατάψυξη για 15 λεπτά. Θα σκληρύνουν και θα κόβονται πανεύκολα. Κυρία σε βρίσκω.
  • Μην πετάς τη φλούδα από τα τυριά, ποτέ. Βάλ’ τη στις σάλτσες ή στον ζωμό και απογείωσέ τα!