Μάθε τις 8 πιο ερωτογενείς ζώνες για να του χαρίσεις το καλύτερο σεξ της ζωής του!

26 Φεβρουαρίου 2014

Μπορεί να ξέρεις ποια είναι τα σημεία που λατρεύει ο άντρας σου να αγγίζεις όταν κάνετε σεξ ή στα προκαταρκτικά μήπως όμως υπάρχουν κι άλλα που δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα; Στο αντρικό σώμα υπάρχουν πολλές ερωτογενείς ζώνες, 8 όμως είναι αυτές που ξεχωρίζουν οι άντρες και θέλουν να μάθεις τα πάντα για αυτές.

1. Πόδια: Οι άντρες λατρεύουν το μασάζ στα πόδια, όπως μας υπέδειξε και η ταινία Pulp Fiction! Στα πόδια υπάρχουν όλα τα σημεία που μπορούν να ερεθίσουν σεξουαλικά ένα άντρα σύμφωνα με τη ρεφλεξολογία για αυτό ένα μασάζ πριν το σεξ είναι απαραίτητο!

2. Αυτιά: Κανείς άντρας δεν παραπονέθηκε από τα φιλιά στα αυτιά και αυτό γιατί τον χαλαρώνει και τον ερεθίζει ταυτόχρονα. Είτε με τη γλώσσα είτε με τα χέρια σου ασχολήσου λίγο με αυτή την ξεχασμένη περιοχή του σώματός του!

3. Το πίσω μέρος των γονάτων: Σίγουρα δεν το σκέφτηκες ποτέ αλλά εκτός από σημείο όπου πολλοί γαργαλιούνται είναι και μια σπουδαία ερωτογενής ζώνη! Πολλοί άντρες θέλουν να τους φιλάς εκεί αλλά και να τον χαϊδεύεις την ώρα που κάνετε σεξ.

4. Οι κάτω κοιλιακοί: Κάτω από τον αφαλό του και πάνω από την ευαίσθητη περιοχή είναι το κατάλληλο σημείο για να φιλάς ή να χαϊδεύεις πριν το σεξ! Καθώς ερεθίζεται και το αίμα συγκεντρώνεται εκεί κάτω μπορείς να τον ερεθίσεις ακόμα περις΄σοτερο αν ασχοληθείς με το συγκεκριμένο σημείο.

5. Το εσωτερικό των μηρών! Είναι τόσο κοντά στην 'ενδιαφέρουσα περιοχή' που αν του κάνεις μασάζ εκεί θα ερεθιστεί αμέσως και ίσως αισθανθεί ευάλωτος αλλά και ενθουσιασμό ταυτόχρονα!

6. Τα βλέφαρα! Ενώ έχει κλειστά τα μάτια του κάνε του μασάζ με τα δάχτυλα ή φίλα τον στα βλέφαρα. Από την μία θα αισθανθεί τρυφερότητα και από την άλλη ότι εσύ έχεις το πάνω χέρι! Υπάρχει πιο σέξι συνδυασμός;

7. Το πίσω μέρος του λαιμού! Με ένα φτερό, με τα χέρια σου ή με τη γλώσσα σου θα τον ερεθίσεις γρήγορα αν ασχοληθείς με τον λαιμό του και το πίσω μέρος του κεφαλιού του. Είναι η πιο κοινή ερωτογενής ζώνης στους άντρες.

8. Το μέτωπο! Μπορεί να μην φαίνεται ως ερωτογενής ζώνη, αλλά στο μέτωπό του υπάρχουν αρκετά νεύρα που ερεθίζοντάς τα με ένα μασάζ μπορεί να απελευθερώσουν τις καλές ορμόνες που χρειάζεται για να αποκτήσει την κατάλληλη διάθεση!