Οι μπότες που διχάζουν: Θα τις φορούσες;

19 Ιανουαρίου 2018
Μπότες + διχάζουν

To γαλλικό brand Υ/Project ανέβασε τις Ugg μπότες... πάνω από το γόνατο!

Δεν είναι μόνο οι over -the- knee μπότες που έχουν διχάσει τον κόσμο της μόδας και τους απανταχού fashionistas αλλά και οι μπότες Ugg που μπορεί να αμφισβητούνται αλλά δεν έχουν φύγει ποτέ από τη μόδα. Θα φορούσατε ένα παπούτσι που συνδυάζει αυτές τις δύο αμφιλεγόμενες τάσεις;

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του παρισινού brand Υ/Project χαρακτήρισε τις νέες thigh-high Ugg μπότες που παρουσίασε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι σαν «να βάζεις τα πόδια σου σε βούτυρο». Η νέα χειμερινή ανδρική κολεξιόν του brand αγκάλιασε τα νέα υπερμεγέθη παπούτσια και τα συνδύασε με μακριά παλτό, φορέματα αλλά και denim.

Ο βέλγος σχεδιαστής είχε τιμηθεί με το ANDAM βραβείο το 2017 για τις ψηλές denim μπότες του, ενώ είχε παρουσιάσει ψηλές suede μπότες και στην κολεξιόν για το καλοκαίρι του 2018. Οι Ugg μπότες ακολουθούν την ίδια λογική σε σχέδιο και παρά το γεγονός ότι πρώτη φορά δούλεψε με τα συγκεκριμένα παπούτσια, δήλωσε πως όταν ήταν έφηβος «απορούσα ποιοι φορούν αυτά τα απαπούτσια. Αλλά όταν τα φόρεσα κι εγώ, με αφορμή αυτή την συνεργασία, συνειδητοποίησα ότι τελικά είναι αλήθεια ότι δεν θέλεις να τα ξαναβγάλεις!».

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε τις μπότες στο gynaikamagazine.gr