Νομικού, Σπυροπούλου, Αραβανή: 3 κούκλες με τα μαγιό τους

27 Απριλίου 2016

Τα μπάνια ξεκίνησαν φέτος νωρίς και οι ελληνίδες celebrities έχουν ήδη κάνει τις πρώτες βουτιές τους. Σε κοντινές (ακόμα) παραλίες, της Αττικής, απόλαυσαν το μπάνιο τους οι όμορφες Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Ευαγγελία Αραβανή, ενώ η ερωτευμένη Δούκισσα Νομικού βρέθηκε για τα πρώτα μπάνια της σεζόν στη Μύκονο, με τον σύντροφό της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες θαμώνας του Αστέρα Βουλιαγμένης. Δεδομένου ότι τα Σαββατοκύριακα είναι απασχολημένη με την εκπομπή, η παρουσιάστρια φροντίζει να βρίσκει χρόνο για να δει τις φίλες της και να απολαύσει τη θάλασσα μέσα στην εβδομάδα. Εκεί την εντόπισε και ο φακός του περιοδικού “OK!” με το κόκκινο ολόσωμο μαγιό της, με prints και κορδόνια.

Στην ίδια παραλία βρέθηκε και η Ευαγγελία Αραβανή με την παρέα της όπου απόλαυσε το μπάνιο της μετά και την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για τις οντισιόν του “The X- Factor”. Εκεί την εντόπισε ο φακός του περιοδικού Hello και την απαθανάτισε με το κομψό μαύρο ολόσωμο μαγιό της.

Το περιοδικό Hello είναι επίσης αυτό που εντόπισε τη Δούκισσα Νομικού με τον σύντροφό της Δημήτρη Θεοδωρίδη στην απόδρασή τους στο αγαπημένο τους νησί τη Μύκονο. Το ζευγάρι έκανε τις βουτιές τους στην ερημική παραλία του Αγίου Σώστη και απόλαυσε τον ήλιο, με την πανέμορφη Δούκισσα να κλέβει τις εντυπώσεις με το γαλάζιο της μπικίνι.