Νέα Monopoly Πιάσε τα Λεφτά! Ξεχάστε τη Monopoly που ξέρατε και Πιάστε τα Λεφτά στον αέρα!

25 Φεβρουαρίου 2019

Η Monopoly, το αγαπημένο οικογενειακό παιχνίδι όλων, επιστρέφει «χωρίς ταμπλό», αλλά με… βροχή από λεφτά! Ετοιμαστείτε για μπόλικη διασκέδαση, με τη Νέα Monopoly Πιάσε τα Λεφτά!

Ονειρεύεστε βροχή από λεφτά; Ψάχνετε ακόμα το ταμπλό και τα αγαπημένα σας πιόνια; Ξεχάστε αυτά που ξέρατε! Γεμίστε με χαρτονομίσματα Monopoly τον Εκτοξευτή Χρημάτων - ο οποίος είναι ταυτόχρονα και η γνωστή σε όλους Τράπεζα - και εκτοξεύστε τα λεφτά στον αέρα. Μόλις αδειάσει ο εκτοξευτής, ο παίκτης με τα περισσότερα μετρητά κερδίζει!

hasbro 2

Όλοι οι παίκτες θα τρέξουν να αρπάξουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν! Το παιχνίδι όμως μπορεί να αποκτήσει ακόμα μία ανατροπή: οι παίκτες μπορούν να φορτώσουν τον Εκτοξευτή και με κάρτες Εντολών. Έτσι το παιχνίδι γίνεται πιο στρατηγικό και μπορείτε να βοηθήσετε τους παίκτες να μαζέψουν περισσότερα χρήματα, πιο γρήγορα.

Η Νέα Monopoly Πιάσε τα Λεφτά μπορεί να ενταχθεί και στην κλασική εκδοχή της Monopoly, για να «βρέξει λεφτά» και να ταράξει τα νερά ακόμα και των πιο παραδοσιακών παικτών!

monopoly

Πιάστε κι εσείς Λεφτά στον Αέρα με τη Νέα Monopoly!