Μόνο στο JOY: Η Τζωρτζίνα Λιώση του "Ταμάμ" απαντά σε 9 απροσδόκητες ερωτήσεις!

16 Μαΐου 2015
Τζωρτζίνα Λιώση

Υπήρξε το πιο δροσερό κορίτσι της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Αρκετές σειρές έκαναν επιτυχία, αλλά η Τζωρτζίνα Λιώση του "Ταμάμ" ήταν μια επιτυχία από μόνη της! Έχοντας ξεμπερδέψει και από τις φετινές θεατρικές υποχρεώσεις στην παράσταση "Φον Δημητράκης", μας απάντησε (με λίγη καθυστέρηση, είναι η αλήθεια) σε 9 σοβαρές, γελοίες και αδιάκριτες ερωτήσεις :

TOY BΥΡΩΝΑ ΚΡΙΤΖΑ

Τζωρτζίνα, τα μονόλεπτα και τα δίλεπτα κέρματα από τα ρέστα τι τα κάνεις; Τα χρησιμοποιώ λίγο-πολύ όπως και τα άλλα κέρματα.

Σε έχουν ερωτευτεί ποτέ; Αυτό δεν το ξέρω.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου επιτραπέζιο; Το Cluedo.

Τι ώρα λέει το ρολόι σου αυτή τη στιγμή; 2.37 π.μ.

O Φρανκ Ζάππα είχε πει: «Αν θες να κάνεις σεξ, πήγαινε στο Πανεπιστήμιο - αν θες να μορφωθείς πήγαινε στη Βιβλιοθήκη». Μπορείς να μου σχολιάσεις της φράση του; Ίσως ήθελε να πει πως την ουσιαστική γνώση θα την κερδίσεις από κάτι που θα αναζητήσεις μόνος σου.

Βρίζεις; Σπάνια και συνήθως για πλάκα. Εάν με καταφέρει κανείς να βρίσω σοβαρά έχει κάνει κάτι πολύ λάθος.

Θεωρείς ότι είναι σωστό να δίνουμε χρήματα σε ζητιάνους; Εν μέρει ναι. Καλύτερα να με έχει κοροϊδέψει κάποιος που δεν το είχε τόσο ανάγκη πάρα να μην βοήθησα εγώ κάποιον που είχε πραγματική ανάγκη.

Θα προτιμούσες να πιεις έναν καφέ με τον Βαρουφάκη, τον Μαζωνάκη ή τη Μενεγάκη; Με το Βαρουφάκη, για να μου εξηγήσει τι στο καλό συμβαίνει.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου videoclip; Μπορείς να μου στείλεις ένα link από youtube να το δω; Από τα αγαπημένα μου:

 

Τζωρτζίνα Λιώση