Μυστικά για να ξυπνήσεις με τέλεια μαλλιά

12 Σεπτεμβρίου 2016
Μυστικά για να ξυπνήσεις με τέλεια μαλλιά

Πολλές φορές δοκιμάζεις να ισιώσεις τα μαλλιά σου το βράδυ πριν κοιμηθείς και το πρωί σηκώνεσαι με ελαφρώς κυματιστά, με τούφες που φριζάρουν και δεν ξέρεις πώς να σώσεις την κατάσταση. Έτσι κι εμείς σκεφτήκαμε να σου αποκαλύψουμε μερικά μυστικά για να έχεις τέλεια μαλλιά το πρωί που θα ξυπνήσεις.

Για να έχεις λεία και λαμπερά μαλλιά το πρωί, μια καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν κατά της θερμότητας και του φριζαρίσματος την ώρα που θα τα ισιώνεις. Επιπλέον, καλό είναι να κοιμηθείς σε μεταξωτή μαξιλαροθήκη και να περιορίσεις την υγρασία στο δωμάτιο.

Για να ξυπνήσεις με χαλαρές, ανάλαφρες μπούκλες, μπορείς το βράδυ πριν κοιμηθείς να λούσεις τα μαλλιά σου και στη συνέχεια, να τα στεγνώσεις ελάχιστα με το σεσουάρ. Χωρίς να είναι τελείως στεγνά, μπορείς να τα ψεκάσεις με ένα spray κατά του φριζαρίσματος και έπειτα να τα χωρίσεις σε δύο ίσα μέρη που θα πιάσεις σε δύο ανάλαφρους κότσους. Εναλλακτικά, μπορείς να δημιουργήσεις δύο χαλαρές πλεξούδες που το πρωί θα σου εξασφαλίσουν τις υπέροχες μπούκλες που ονειρεύεσαι.