Μην παραφορτώνεις το νεσεσέρ σου με καλλυντικά! Να, όσα πραγματικά χρειάζεσαι

7 Ιουλίου 2015
Μην παραφορτώνεις το νεσεσέρ σου με καλλυντικά! Να, όσα πραγματικά χρειάζεσαι

Αν αναποδογυρίσεις το νεσεσέρ σου και ρίξεις το περιεχόμενο πάνω στο τραπέζι, θα καταλάβεις αν σου είναι χρήσιμα όλα τα καλλυντικά που έχεις μέσα σε αυτό. Συνήθως το παραφορτώνεις με κάθε είδους προϊόντα που μπορεί να χρησιμοποιείς ελάχιστα ή να έχουν ακόμα κλειστές συσκευασίες.

Γι΄αυτό καλό είναι να πάρεις τη δύσκολη απόφαση να αφήσεις στο συρτάρι σου όσα καλλυντικά δεν χρειάζεσαι και να βάλεις μέσα στο νεσεσέρ σου μόνο τα απαραίτητα, καθώς δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να κουβαλάς τα πάντα μαζί σου.

1. Αν το ρουζ ή η πούδρα σου έχουν ενσωματωμένο καθρεφτάκι, δεν χρειάζεται να έχεις ένα ακόμη μαζί σου.

2. Είναι σημαντικό να έχεις μέσα στο νεσεσέρ σου τα βασικά πινέλα, ώστε να μην εφαρμόζεις τα καλλυντικά σου με τα δάχτυλά σου.

3. Δεν χρειάζεσαι 4 ή 5 κραγιόν μαζί σου. Βάλε στο νεσεσέρ σου ένα κραγιόν σε ουδέτερη απόχρωση και άλλο ένα σε πιο έντονη για τα βραδινά beauty looks σου.

4. Μπορείς να αντικαταστήσεις την ενυδατική, το foundation και το concealer σου με μία BB cream που ενυδατώνει και καλύπτει τις ατέλειες.

5. Καλό είναι να ελέγξεις τα προϊόντα που έχεις στο νεσεσέρ σου και να σιγουρευτείς πως δεν έχουν λήξει.

6. Ανακάλυψε τα καλλυντικά σε παλέτες που περιλαμβάνουν σκιές και ρουζ ή πούδρα και highlighter.

7. Τέλος, μην ξεχάσεις τη μάσκαρά σου, αλλά και ένα μολύβι ματιών σε καστανή απόχρωση που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στα φρύδια σου, αν χρειαστεί.

Extra tip: Καλό είναι να έχεις μαζί σου και μία συσκευασία με μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, όπως και μερικές μπατονέτες για να διορθώνεις τις μουτζούρες.